Tilaajille

Leipä on las­tat­tu Suomen par­hail­la mauilla – tänä vuonna it­se­näi­syyt­tä juh­li­taan ren­nos­ti pie­nel­lä po­ru­kal­la runsaan lei­pä­baa­rin ääressä

Tee kaikki täytteet valmiiksi ja kokoa näyttävä voileipäbuffet, jossa jokainen voi koota mieluisensa leivän. Ainekset ovat tietysti kotimaisia.

Suomen kunniaksi pöytään katetaan erilaisia kotimaisia herkkuja. Graavilohi saa kaverikseen mustikkaa, poromousse kirpakkaa puolukkaa. Alkukesän kuusenkerkät maistuvat pestossa, jonka kanssa nautitaan rapeaksi paistettua kotijuustoa.

Älä anna täytetyn leipäjuuston arkisen ilmeen hämätä, sillä ruisleivän päällä leipäjuuston kohtaavat hienostunut porkkanahilloke sekä ihanan etikkainen kurkku.