Juuri nyt: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Näin Oulussa saa jou­lu­pöy­tään mah­dol­li­sim­man eet­tis­tä lihaa

Koulukone: Lai­toim­me 45 Oulun koulua jär­jes­tyk­seen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Lei­jo­nien hyök­kää­jä Joonas Kemp­pai­nen ei pääse olym­pia­lai­siin ko­ro­na­tar­tun­nan vuoksi – neljä va­ra­pe­laa­jaa mat­kus­taa Pe­kin­giin

Kärpissä kaudet 2010–2015 pelannut Joonas Kemppainen joutuu jättämään Pekingin olympialaisten kiekkoturnauksen väliin koronavirustartunnan vuoksi. Kemppaisen tilalle on nimetty KHL-liigan Severstal Tšerepovetsissa pelaava Joonas Nättinen.

Myös Toni Rajala jää varotoimenpiteenä toistaiseksi kotimaahan altistumisen takia. Seuraava mahdollinen lento Helsingistä Pekingiin lähtee maanantaina 7. helmikuuta.

Varapelaajista Pekingiin matkustavat Jokerien hyökkääjät Veli-Matti Savinainen ja Teemu Turunen sekä puolustajat Oliwer Kaski (Avangard Omsk) ja Tommi Kivistö (Jokerit). Poikkeussäännön mukaan joukkue voi ottaa enintään kuusi varapelaajaa olympialaisiin. Varapelaajat eivät kuitenkaan majoitu kisakylään.

– Mietimme todella tarkasti, mitä teemme varapelaajien suhteen. Tästä on luonnollisesti käyty keskustelut jokaisen varapelaajan roolissa kisoihin matkustavan kanssa, ja kun meille aukeni mahdollisuus varautua muutoksiin tällä tavalla, halusimme sen hyödyntää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.