Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suu­sa­luei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­laisp­ro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lä­hi­lauan­tai­na han­ki­taan pal­ve­lut läheltä – mon­taa­ko lä­hi­pal­ve­lua itse käytät ja tar­vit­set vaik­ka­pa jo vuo­ro­kau­des­sa tai vii­kos­sa?

Mitä sinulle tarkoittaa lähipalvelut? Nyt kannattaa viimeistään hetkeksi pysähtyä miettimään, mitä kaikkea tämän alueen yritysten ja yrittäjien tuottamia tuotteita ja palveluja sinä arjessasi ja elämässä käytät ja tarvitset, sekä sitä, miten jatkossa voit varmistua, että nämä tuotteet ja palvelut löytyvät omasta maakunnastasi ja läheltäsi.

Puhtaat raaka-aineet ja elintarvikkeet, hoiva- ja terveyspalvelut, suunnittelu-, matkailu-, ravintola- ja kuljetuspalvelut, rakentaminen, tietoliikenne ja niin edelleen muutamia mainitakseni.

Kasviksia, maitotuotteita, lihaa tai riistaa löytyy useamman meidän ruokapöydästämme aamusta iltaan. Osa näistä tuotteista on läheltä tuotettuja ja paikallisten yrittäjien kuljettamia sekä lopulta lähikaupoista ostettavia.

Lähikampaamopalvelut ja niiden tarve ovat erityisesti korostuneet nyt poikkeusvuonna.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.