Keikat: Lava ei kes­tä­nyt Dream Thea­te­ria Oulussa – keikka pe­rut­tiin viime het­kel­lä tur­val­li­suus­syis­tä

Mäkihyppyperheen tarina: Ou­lu­lai­set Heikki ja Annukka Hau­ta­mä­ki panivat kaiken peliin, jotta heidän lap­sen­sa saivat ta­voi­tel­la mä­ki­hyp­py­unel­miaan

Luitko jo tämän: Kai­vin­ko­ne­kus­ki Juho Pakasen työ­vi­deot roh­mua­vat mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja somessa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Laajat on­gel­mat kort­ti­mak­suis­sa vai­va­si­vat S-ryh­mää ja Lidliä maa­nan­tai­aa­mu­na – on­gel­mat saatiin kor­jat­tua puo­len­päi­vän jälkeen

Korttimaksuissa Visa- ja Mastercard-korteilla oli maanantaiaamuna muutaman tunnin ajan ongelmia S-ryhmän toimipaikoissa sekä Lidleissä.

S-ryhmä kertoi aamulla Twitterissä, että vika on korttimaksamisen palveluntarjoajan päässä, mutta korttimaksut ja käteisnostot onnistuivat S-Pankin korteilla. Puoli yhden aikaan S-ryhmä kertoi, että ongelma oli saatu korjattua ja maksut toimivat nyt normaalisti.

Helsingin Sanomien mukaan S-ryhmän korttimaksamisen häiriö johtuu ruotsalaisen maksuliikennealihankkijan isosta tietoliikenneviasta.

Yle uutisoi, että häiriö alkoi kahdeksan aikaan maanantaiaamuna ja saattaa koskea myös muita toimijoita, jotka käyttävät samaa palvelutarjoajaa. Vian kestoa ei Ylen mukaan osata vielä arvioida.

Juttua päivitetty 1. marraskuuta kello 12.05 ja 13.23: Ongelmat on saatu korjattua.