Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kuka suo­je­lee meitä pi­ru­lai­sel­ta?

Kiitos terveydenhuollon ammattilaiset, asiantuntijat ja tutkijat, viranomaiset sekä poliittiset päättäjät. Kiitos teille jaksamisesta, kuukaudesta toiseen.

Olette työskennelleet terveytenne uhalla, jaksamisenne rajoilla, tehneet vaikeita päätöksiä ja jakaneet runsaasti tietoa. Olette laskeneet todennäköisyyksiä koronaviruksen leviämiselle ja havainnollistaneet faktoja kartoilla.

Olemme nähneet verenpunaisella kuvattuja alueita, joilla korona on niskan päällä. Toisilla kartoilla kalpean vaaleanvihreä väri kuvaa rokotekattavuudeltaan heikkoja maita. Tuota kaikkea tietoa eivät ihan kaikki kuitenkaan halua kuulla tai nähdä.

Minulla ei ole hätää. Voin jättää näiden asioiden pohtimisen ja päättämisen teille asiantuntijat, koska tiedän, ettei virusopin ymmärtämisessä ole kysymys mistään yksinkertaisesta asiasta tai jokamiehentaidosta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.