Liikenne: Useat ket­ju­ko­la­rit lait­toi­vat Oulun ja Kem­pe­leen lii­ken­teen se­kai­sin

Mielenterveys: OYSin nuo­ri­so­psy­kiat­rian osas­tol­la toi­vo­taan apua kesällä avat­ta­vas­ta syö­mis­häi­riö­kes­kuk­ses­ta

Luitko jo tämän: Nyt puhuu Kärp­pien pu­heen­joh­ta­ja Heikki Kont­sas, mutta hen­ki­lös­tö­vaih­dok­sis­ta hän vai­ke­nee

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kouluun tur­val­li­sin mielin – ope­tuk­sen imu ja so­siaa­li­nen yhteisö tär­kei­tä lap­sil­le ja nuo­ril­le

Turvallisen ilmapiirin luominen on tärkeää etenkin pienille vasta koulutaipaleensa aloittaville koululaisille. Lapsilla ja nuorilla on oikeus oppimiseen myös poikkeuksellisina aikoina.


Kodeissa ja kouluissa eletään jännittävän odottavissa tunnelmissa, sillä koulutyö aloitetaan tänä syksynä poikkeuksellisissa oloissa. Viime keväänä ehdittiin pitkän etäopetusjakson jälkeen siirtyä takaisin lähiopetukseen, mikä osaltaan helpottaa koulutyön käynnistymistä tänä syksynä.

Koulunkäynnistä onnistutaan toivottavasti tekemään mahdollisimman normaalia, jotta opetuksen imuun ja sosiaaliseen yhteisöön päästään kesäloman jälkeen sujuvasti kiinni. Koulu ei ole pelkästään oppimista varten, vaan siellä opitaan taitoja, jotka määrittävät lasten ja nuorten elämää pitkälle tulevaisuuteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.