Tilaajille

Korona syn­nyt­ti koi­ran­pen­tu­buu­min ja kas­vat­ta­jien pen­tu­va­raus­lis­tat ovat nyt täynnä – kovalla ky­syn­näl­lä on myös var­jo­puo­len­sa

Poikkeusaika on vaikuttanut koiranpentujen kysyntään selvästi, sillä niitä hankitaan nyt huomattavasti enemmän kuin normaalisti. Vastuullisuuteen ja pennun kasvatukseen on siksi syytä kiinnittää tavallistakin enemmän huomiota.

Poikkeusaika on vaikuttanut koiranpentujen kysyntään selvästi, sillä niitä hankitaan nyt huomattavasti enemmän kuin normaalisti.

Vastuullisuuteen ja pennun kasvatukseen on siksi syytä kiinnittää tavallistakin enemmän huomiota.

Johanna Sarkkinen kasvattaa hovawarteja Hofmacher-kennelnimellä Kempeleessä. Korona-aikaan hänelle on tullut yhteydenottoja pari, kolme päivässä, kun normaalitilanteessa kysyjiä on kymmenkunta kuukaudessa.

Nyt viikon ikäiset pennut muuttavat uusiin koteihinsa juhannuksena. Näitä pentuja ei ole ostettu hetken mielijohteesta, sillä puolet on menossa sellaisille, joille Sarkkisen kasvatteja on mennyt ennenkin ja toinen puoli sellaisille, jotka ovat odottaneet pentua juuri tältä nartulta jo pari vuotta.