Mainos

Kon­tin­kan­kaal­le val­mis­tuu kesällä ai­nut­laa­tui­nen ker­ros­ta­lo­koh­de – nyt asun­toi­hin on mah­dol­lis­ta päästä tu­tus­tu­maan etu­kä­teen

Kontinkankaalle valmistuu kesällä uusi näyttävä kerrostalo. Kohteen esittelyasuntoon on mahdollisuus käydä tutusumassa paikan päällä jo nyt!

-

Rakennusliike Lapti rakentaa Oulun Kontinkankaalle uutta kerrostaloa, Sairaalanrinteen Dosenttia.

Vaikka 12-kerroksinen kerrostalo on vielä ulkoapäin keskeneräisen näköinen, ensimmäiset asunnot ovat pian valmiina ja asukkaat pääsevät muuttamaan tuleviin koteihinsa suunnitellusti heinäkuussa.

Nyt Sairaalanrinteen Dosenttiin on valmistunut myös esittelyasunto, jota voi käydä katsomassa yleis- tai yksityisnäytössä. Esittelyasunto on 70 neliön kolmio. Kalustetussa esittelyasunnossa pääsee kurkistamaan asunnossa käytettyihin materiaaleihin sekä pohjaratkaisun toimivuuteen.

”Haluan rohkaista jokaista, että tulkaa katsomaan ja tutustumaan Dosentin esittelyasuntoon. Esittelyissä käyneet ihmiset ovat hämmästyneet, että vaikka talo on vielä ulkoapäin kesken, asunnot ovat sisältä jo hyvässä vaiheessa. Näytön aikana pääsee katsomaan sopimuksen mukaan myös muita kuin esittelyasuntoa”, Laptin asuntomyyjä Markus Koskelo vinkkaa.

Esittelyasuntoa katsomassa käyneet ovat ihastuneet erityisesti huikeisiin näkymiin, jotka aukeavat asunnon korkeista ikkunoista. Lasitetulta parvekkeelta ei tarvitse tuijottaa muiden talojen seiniä.

”Kannattaa varata yksityisesittely, sillä silloin aikaa on enemmän ja pystymme keskittymään paremmin asiakkaan toiveisiin. Yksityisnäyttöjä voidaan tehdä ilta-aikaan ja viikonloppuisinkin. Esittelyasuntoon pääsee tutustumaan myös virtuaaliesittelyn kautta”, Laptin myyntipäällikkö Janne Karhumaa kertoo.

-

Valoisat ja tilavat kodit

Sairaanlanrinteen Dosentin asunnoissa on panostettu erityisesti toimiviin pohjaratkaisuihin. Asunnot ovat valoisia ja tilavia. Suuret, lähes lattiasta kattoon ulottuvat korkeat ikkunat tuovat valoa ja avaruutta kotiin. Myös säilytystiloihin on kiinnitetty huomiota, sillä jokaisessa asunnossa on myös runsaasti säilytystilaa.

Asunnoissa on lattialämmitys, ja osaan ylimmän kerroksen asuntoihin on rakennettu varaus asuntokohtaiseen viilennykseen. Isompien asuntojen kylpy- ja saunatiloissa on lasiseinä ja lauteisiin upotettu pilarikiuas.

-

”Säilytystilat ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Myös tilavaan kylpyhuoneeseen on kiinnitetty huomiota: kaikkiin asuntoihin mahtuu hyvin myös pesutorni”, Laptin asuntomyyjä Aki Kämäräinen kertoo.

Suurimmassa osassa asunnoista on tilavat, lasitetut parvekkeet. Koko asunnon levyiset parvekkeet ovat kolmioissa noin 15 neliötä ja neljän huoneen asunnoissa jopa yli 20 neliötä. Lasitettu parveke toimii yli puolet vuodesta kodin kesäolohuoneena.

”On harvinaista, että näin lähellä keskustaa on tällainen kohde, jossa on valtavan suuret, lasitetut parvekkeet ja hienot, avarat näkymät. Asunnot ovat myös väljiä, mikä ei ole nykyajan kerrostaloasunnoissa aivan tavallista”, Laptin asuntomyyjä Risto Koskela sanoo.

Talossa on kaksi hissiä, joista toinen on hiukan suurempi hissi. Kaksi hissiä helpottaa sekä arjen kiireisinä aikoina että esimerkiksi muuttoa.

Samaan aikaan kerrostalon valmistumisen kanssa viereen valmistuu 4-kerroksinen parkkitalo, josta Dosentin asukkailla on mahdollisuus joko ostaa tai vuokrata oma autopaikka. Myös pyöräpaikkoja on runsaasti: taloyhtiössä on 167 pyöräpaikkaa, joista puolet on lukitussa tilassa.

-

Ulkoilumaastot, luonto ja palvelut lähellä

Kontinkangas ja Kastellin alue ovat erittäin suosittuja ja rauhallisia asuinalueita. Sairaalanrinteen Dosentti sijaitsee aivan Kastellin monitoimitalon vastapäätä. Monitoimitalossa toimii muun muassa kirjasto, päiväkoti, peruskoulu, lukio ja nuorisotilat.

”Sairaalanrinteen Dosentti on sijainniltaan aivan loistavalla paikalla. Alue on rauhallinen, mutta julkiset yhteydet joka paikkaan ovat erittäin hyvät ja kaikki palvelut ovat lähellä. Kävelymatkan päässä on kaksi kauppaa, ja leipomon hyvät tuoksutkin leijailevat alueella”, Risto Koskela sanoo.

Jos haluaa asioida Oulun keskustassa, vierestä menee yksi Oulun pääpyöräilyreiteistä. Myös linja-autoja kulkee vierestä niin usein, ettei aikatauluja tarvitse tuijotella.

Kontinkankaalla on myös monipuoliset ulkoilumaastot. Huuhkajanpuiston pallokenttä ja valaistu kuntorata ovat aivan kiven heiton päässä. Alle kahden kilometrin päässä sijaitsee Raksilan urheilukeskus, jossa on uimahalli, jäähalli, pesäpallostadion sekä Ouluhalli.

”Esimerkiksi hiihtoladut lähtevät aivan Dosentin vierestä. Valaistua latua pitkin pääsee hiihtämään Iinattiin ja jopa Kempeleeseen asti, ja kesällä pururadalla on hyvä lenkkeillä tai pyöräillä”, Markus Koskelo sanoo.

Tutustu kohteeseen osoitteessa lapti.fi/sairaalanrinteendosentti.

Ota yhteyttä ja sovi näyttö:
 • Markus Koskelo
 • Asuntomyyjä
 • 050 411 9082


 • Aki Kämäräinen
 • Asuntomyyjä
 • 040 620 2325


 • Risto Koskela
 • Asuntomyyjä, LKV
 • 0400 250 180


 • Janne Karhumaa
 • Myyntipäällikkö, asuntomyynti
 • 0400 602 533