Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kerro meille: Miten vietät va­paa-ai­ka­si, kun har­ras­tuk­set ja kult­tuu­ri­rien­not ovat tauol­la? Entä kuinka on­nis­tuu työn ja va­paa-ajan erot­ta­mi­nen kotona?

Koronaepidemian hidastamiseksi tehdyt toimet ovat aiheuttaneet muutoksia monen arkipäiväiseen elämään

-
Kuva: Jukka Ritola

Koronaepidemian hidastamiseksi tehdyt toimet ovat aiheuttaneet muutoksia monen arkipäiväiseen elämään. Suomessa yli 10 hengen kokoontumiset ja tapahtumat on peruttu ainakin 13. huhtikuuta saakka ja kirjastot ja teatterit pitävät ovensa säpissä. 

Myös urheilusarjat ovat laittaneet pillit pussiin ja monet joukkuelajin harrastajat ovat tilanteessa, jossa lajitreenit ovat tauolla. 

Moni on myös uudessa tilanteessa, kun sekä työpäivä että vapaa-aika vietetään molemmat kotona. Järjestely voi aiheuttaa vaikeuksia erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan. 

Kerro meille, miten sinä vietät vapaa-aikaasi vallitsevissa olosuhteissa? Oletko kokenut vaikeaksi erottaa työn ja vapaa-ajan toisistaan? Onko sinulla hyviä vinkkejä muille samassa tilanteessa oleville?

Voit kertoa vastauksesi kommentoimalla juttua.