Kerro meille: Miten valvot lapsesi äly­lait­teen käyt­töä?

Vanhemmat suosivat nyt älypuhelimiin saatavia sovelluksia, joiden avulla voi valvoa ja rajoittaa lasten älylaitteiden käyttöä.

Vanhemmat suosivat nyt älypuhelimiin saatavia sovelluksia, joiden avulla voi valvoa ja rajoittaa lasten älylaitteiden käyttöä. Sovellukset mahdollistavat muun muassa aikarajoitusten asettamisen lapsen laitteelle, valitsemiesi sovellusten lataamisen estämisen sekä lapsen laitteen etälukitsemisen.

Oletko kokeillut vastaavia sovelluksia tai harkinnut niiden käyttöönottoa? Ovatko sovellukset toimineet odotetusti? Onko niistä ollut hyötyä vai haittaa? Vai valvotko lastesi älylaitteiden käyttöä kenties jollain muulla tavalla?

Kerro, millaisia kokemuksia sinulla on lasten älylaitteiden käytön rajoittamisesta tai valvonnasta. Voit kertoa kokemuksesi  jutun alla olevassa kommenttilaatikossa. Juttukommentteja voidaan käyttää Kalevan tulevassa jutussa.

Etsimme juttua varten myös haastateltavaksi perhettä, jossa käytetään tai harkitaan ruutuaikaa rajoittavien sovellusten käyttöönottoa. Jos haluat mahdollisesti osallistua jutun tekemiseen haastattelun muodossa, lähetä viestiä osoitteeseen sonja.haapala@kaleva.fi