Liikenne: Kuusi kaistaa su­ju­voit­ti Poh­jan­tien lii­ken­net­tä – Ky­syim­me, koska oi­keal­ta saa ohittaa

Kempele jakaa hie­koi­tus­hiek­kaa kun­ta­lai­sil­le il­mai­sek­si – Hiekkaa saa hakea omien pihojen hie­koit­ta­mi­seen puretun kun­nan­ta­lon park­ki­pai­kal­ta

Kempeleen entisen kunnantalon parkkipaikalta voi hakea hiekoitushiekkaa ilmaiseksi omalle pihalleen.

Kempeleen kunta ilmoitti tiistaina nettisivuillaan, että hiekoitushiekkaa voi hakea omaan astiaansa entisen kunnantalon parkkipaikalta.
Kempeleen kunta ilmoitti tiistaina nettisivuillaan, että hiekoitushiekkaa voi hakea omaan astiaansa entisen kunnantalon parkkipaikalta.

Kempeleen kunta kertoo verkkosivuillaan, että se on toimittanut melkoisen kasan hiekoitushiekkaa entisen kunnantalon parkkipaikalle osoitteeseen Asemantie 1.

Kasasta saavat saavat kuntalaiset hakea omilla astioillaan hiekkaa pihojensa liukkauden torjumiseksi. Hiekkaa on kunnan nettisivujen mukaan haettavista sieltä ainakin torstaihin saakka.

Viime päivinä on ollut todella liukasta lauhojen säiden takia, eivätkä liukkaat tunnu hellittävän lähipäivinä. Monista rautakaupoista ovat liukkauden estämiseen tarkoitetut hiekat ja tahtoneet loppua.

Kempeleen lisäksi kansalaisten avuksi on tullut ainakin yksi toinenkin taho: Kaleva kertoi vuodenvaihteessa, että K-market Toppilan pihalta on saanut hakea tavallista hiekoitusmursketta ilmaiseksi.