Tilaajille

Kauris, hirvi ja kuha ovat mat­kai­lu­valt­te­ja, kun ko­ro­na­pan­de­mia hel­lit­tää – ka­las­tus- ja met­säs­tys­ko­ke­muk­set Suo­mes­sa ovat luk­sus­ta

Väkijoukkoja vältellään varmasti pitkään, ja harva uskaltaa hetkeen varata lomalentoja ulkomaille. Siksi suomalaisella luontomatkailulla voi riittää kysyntää.

Pielisen kalastusmahdollisuudet ovat Toni Helanderin mukaan todella hyvät. Nurmeslainen Toni Helander toivoo, että kesällä on mahdollista viedä matkailijoita kalaan koronapandemian jälkeen. Koira on Vellu Lipposen luottoystävä metsällä. Linnunmetsästys vaatii kärsivällisyyttä.
Pielisen kalastusmahdollisuudet ovat Toni Helanderin mukaan todella hyvät.
Pielisen kalastusmahdollisuudet ovat Toni Helanderin mukaan todella hyvät.

Väkijoukkoja vältellään varmasti pitkään, ja harva uskaltaa hetkeen varata lomalentoja ulkomaille. Siksi suomalaisella luontomatkailulla voi riittää kysyntää. Matkailuyrittäjien mukaan tärkeintä on kertoa maanomistajille, metsästysseuroille ja kalastusosakaskunnille rehellisesti liiketoiminnasta.

Majavien liikkeiden seuraaminen lähimetsässä on kuulunut tälläkin viikolla Vellu Lipposen ohjelmaan.

Lipponen omistaa metsästysmatkailua tarjoavan Kourun Erä- ja luontopalvelu -yrityksen, jonka asiakkaina on suomalaisia ja keskieurooppalaisia miehiä ja naisia. Asiakkaat eivät tule hakemaan palkintosaaliita täytettäväksi kotiin, vaan heille tärkeää on nähdä metsästystapa ja kaikki sen ympärillä. Heille kerrotaan, mitä metsästäjän vuosi pitää sisällään.