Tilaajille

Ka­tu­tans­si­ryh­mä MDD Oulusta esiin­tyy Talent Suomi -oh­jel­man se­mi­fi­naa­lis­sa sun­nun­tai­na – "Tans­sin kautta saa hyviä ja kilt­te­jä ihmisiä elä­mään", nuoret miehet ker­to­vat

Katutanssiryhmä MDD eli Men Don’t Dance loksautti tuomariston ja juontajan leuat Talent Suomi -ohjelmassa.

MDD eli Men Don't Dance -katutanssicrew Oulusta:  Leo Sukuvaara (edessä), Sampo Stevenson (vas.), Jami Vähäsaari ja Olli Sukuvaara. He tekevät ryhmän koreografiat itse tarina edellä. MDD:n juttu on tanssia ja pitää hauskaa. – Ehkä inspiraatio on tullut siitä, kuinka hyviä ja kilttejä ihmisiä on tanssin kautta saanut elämään. Myös yhteisöllisyys on ollut parasta tässä, Sampo Stevenson (edessä) kertoo. Televisioesiintymisestä on tullut MDD:n nuorille miehille paljon positiivista palautetta. Opettajatkin ovat koulussa kehuneet. Tällaista tanssin ja esiintymisen taitoa ei synny yhdessä yössä, vaan pitkän ja ahkeran harrastuksen ansiosta. Olli Sukuvaara (edessä) keksi tanssiryhmän nimen reaktiona sille, että yhdysvaltalainen tv-juontaja Lara Spencer mollasi Britannian prinssi Williamin 6-vuotiaan George-pojan balettiharrastusta. Semifinaalipaikasta ei oteta paineita. Pojat – Olli Sukuvaara (ylimpänä), Sampo Stevenson (vas.), Jami Vähäsaari ja Leo Sukuvaara – haluavat tuoda mukaan jotain uutta. Tehdä semmoista, mitä eivät ole ennen tehneet. Testailla asioita. Fiilis on heille kaikista tärkein.
MDD eli Men Don't Dance -katutanssicrew Oulusta: Leo Sukuvaara (edessä), Sampo Stevenson (vas.), Jami Vähäsaari ja Olli Sukuvaara. He tekevät ryhmän koreografiat itse tarina edellä.
MDD eli Men Don't Dance -katutanssicrew Oulusta: Leo Sukuvaara (edessä), Sampo Stevenson (vas.), Jami Vähäsaari ja Olli Sukuvaara. He tekevät ryhmän koreografiat itse tarina edellä.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Katutanssiryhmä MDD eli Men Don’t Dance loksautti tuomariston ja juontajan leuat Talent Suomi -ohjelmassa. Oulun tanssivat pojat pääsivät suoraan semifinaaleihin. – Me ei oteta paineita siitä, että kultahileet putoilivat. Tärkeintä on se fiilis, joka tanssista välittyy, nelikko sanoo. MDD nähdään semifinaalissa sunnuntai-iltana.

”Me ollaan MDD Oulusta. Me näytetään teille vähän katutanssia.” Näin esittelivät itsensä Olli Sukuvaara (16 vuotta), Jami Vähäsaari (16 vuotta), Sampo Stevenson (15 vuotta) ja Leo Sukuvaara (12 vuotta) Talent Suomi-ohjelman tuomareille. Ryhmän nimi on MDD, Men Don’t Dance. Poikien esitys loksautti tuomariston leuat. Juontaja Mikko Leppilampi liikuttui sydänjuuria myöten ja painoi kultaista nappia. Se tarkoittaa sitä, että MDD nähdään semifinaalissa tänä sunnuntaina.

Katutanssiryhmä MDD eli Men Don’t Dance loksautti tuomariston ja juontajan leuat Talent Suomi -ohjelmassa. Oulun tanssivat pojat pääsivät suoraan semifinaaleihin.
Video: Jarmo Kontiainen

MDD-ryhmän nimessä on väite: Miehet eivät tanssi. Nimen lopussa on kaksi isoa D-kirjainta, jotka hymiöinä kuvaavat nauravaa suuta. Kuka keksi ryhmän nimen ja millä ajatuksella?