Reportaasi: Maail­man vaa­ral­li­sin vessa, ren­gas­rik­ko­ja ja odot­ta­ma­ton il­ma­len­to – hyppää kyytiin ja lähde ko­ke­maan, mil­lais­ta on ajaa läs­ki­pyö­räl­lä Kor­va­tun­tu­ril­le

Jääkiekko: Kärp­pien huip­pu­vi­rei­nen ve­nä­läis­vah­ti kertoo, kuka hän oikein on

Mainos: Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Kärp­pien Mika Pyörälä va­lit­tiin Liigan syys­kuun par­haak­si pe­laa­jak­si

Kärppien Mika Pyörälä on valittu syyskuun parhaaksi pelaajaksi Liigassa.
Kärppien Mika Pyörälä on valittu syyskuun parhaaksi pelaajaksi Liigassa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärppähyökkääjä Mika Pyörälä on valittu Liigan syyskuun parhaaksi pelaajaksi. Pyörälä on valittu kuukauden pelaajaksi kerran aiemminkin tammikuussa 2017.

– 40-vuotias laitahyökkääjä avasi 15. kautensa Liigassa vakuuttavasti. Pyörälä onnistui maalinteossa JYPiä, HPK:ta ja Lukkoa vastaan ja kruunasi maaliputkensa Ässiä vastaan uransa kolmannella hattutempulla, valintaa perustellaan Liigan verkkosivuilla.

2000-luvulla neljän ottelun maaliputkeen kauden alusta lukien on kyennyt ennen Pyörälää vain 12 pelaajaa. Pyörälä on tällä hetkellä Liigan maalintekijätilaston jaetulla kärkipaikalla.

Pyörälä palkitaan 9. lokakuuta ennen Oulussa pelattavaa Kärppien kotiottelua.

Edellisen kerran Kärppien pelaaja on valittu parhaaksi pelaajaksi lokakuussa 2019, jolloin kuukauden parhaaksi pelaajaksi valittiin Juho Lammikko.