Säästötoimet: Mitä ti­loil­le käy, kun il­mas­toin­ti sul­je­taan yöksi? Ky­syim­me oleel­li­sia ky­sy­myk­siä Oulun sääs­tö­toi­mis­ta

Kalakauppa: Nor­ja­lai­nen lohi ei ole niin kal­lis­ta kuin ihmiset ku­vit­te­le­vat

Taide: Elisa Her­net­kos­ken Vul­va-sar­ja syntyi van­hois­ta pos­ti­mer­keis­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kärpät te­rä­vä­nä Tshe­kis­sä – vahva Ceske Bu­de­jo­vi­ce jäi hal­li­tus­ti luis­ti­miin: "Pe­lim­me on mennyt koko ajan eteen­päin"

Niclas Westerholm pelasi vahvan ottelun Kärppien maalilla.
Niclas Westerholm pelasi vahvan ottelun Kärppien maalilla.
Kuva: Iiro Kerkelä

Harjoitusottelu, HC Ceske Budejovice–Kärpät 1–4 (0–2, 1–1, 0–1)

Kärppien raskas harjoitusviikko päättyi väkevään voittoon. Keskiviikkona Luulajan vieraana Pohjois-Ruotsissa piipahtanut oululaisjoukkue kaatoi pyhänä Tshekin-reissullaan HC Ceske Budejovicen, joka on tehnyt kovia satsauksia alkavaan sarjakauteen.

Kärppien esitys oli tiivis ja tyly. Joukkue oli tiukasti kuskin paikalla toisen erän avauskymppiä lukuun ottamatta. Voisikin sanoa, että Kärpät harjoituskautensa tähän mennessä parhaan ottelun. Samaa mieltä oli päävalmentaja Lauri Marjamäki.

– Pelimme on mennyt koko ajan eteenpäin. Olen erityisen tyytyväinen siihen, miten pelasimme päätöserässä kahden maalin johtoasemassa.

Kärpät näyttää osuneen kultasuoneen hyökkäyshankinnoissaan. Kanadalainen Connor Bunnaman ja yhdysvaltalainen Trevor Mingoia osoittivat jälleen, että he tulevat olemaan kovia miehiä liigakaukaloissa. Sekä Bunnaman että Mingoia tehtailivat sunnuntaina tehopisteet 1+1. Ketjun kolmas lenkki, laitahyökkääjä Ville Koivunen kuittasi syöttöpisteen Mingoian laukomaan 1–3-osumaan.

– Bunnamanin ketju on ollut tehokas.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.