Kärpät takoi en­nä­tys­tu­lok­sen – Toi­mi­tus­joh­ta­ja Tommi Virk­ku­nen: ”Olemme tehneet hyviä in­ves­toin­ti­pää­tök­siä ja stra­te­giam­me on on­nis­tu­nut”

Viime liigakauden hopeajoukkue Oulun Kärpät takoi päättyneellä tilikaudella ennätystuloksen.

Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen sanoo konsernin valinneen onnistuneen strategian. Arkistokuva.
Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen sanoo konsernin valinneen onnistuneen strategian. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Viime liigakauden hopeajoukkue Oulun Kärpät takoi päättyneellä tilikaudella ennätystuloksen. Emoyhtiö Oulun Kärpät Oy teki 18,6 miljoonan euron liikevaihdolla 1,65 miljoonan euron tuloksen.

Konsernin liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen nähden 18 prosenttia ja liiketulos 37 prosenttia. Urheilutoiminnan osuus niin liikevaihdosta kuin -tuloksestakin oli noin kaksi kolmasosaa.

Kärppien henkilöstövuokraukseen ja rekrytointipalveluihin keskittynyt tytäryhtiö Työtahti Oy pyöritti kolmen miljoonan liikevaihdolla voittoa parisataatuhatta euroa.

Heinäkuisin järjestettävän Qstock-festivaalin liikevaihto oli puolestaan 4,1 miljoonaa euroa. Liikearvon poistolla seitsemättä kertaa loppuunmyydyn festivaalin oikaistuksi liiketulokseksi jäi 0,7 miljoonaa euroa.

– Olemme tehneet hyviä investointipäätöksiä ja strategiamme on onnistunut, Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen sanoo viitaten muun muassa kärppäkonsernin liiketoiminnan hajauttamiseen myös urheilusektorin ulkopuolelle.

Oulun Kärpät Oy:n yhtiökokous päätti jakaa osinkoina päättyneeltä tilikaudelta satatuhatta euroa.