Suurpetokeskus: Eläin­tar­ha­lu­pa pe­rut­tiin, poliisi jatkaa ri­kos­tut­kin­taa

Pääkirjoitus: Puun käyt­tö­kat­toa ei saa ulottaa hak­kuu­täh­tei­siin

Tilaajille

Kärpät 46 ry:n tuore toi­min­nan­joh­ta­ja Henri Dufva, 41, lupaa nostaa ou­lu­lais­seu­ran uuteen lii­toon: "A­voi­muu­den ja re­hel­li­syy­den pitää olla kaiken pohjana alueen kiek­ko­seu­ro­jen yh­teis­työs­sä"

Dufvan mukaan asioihin on mahdollista vaikuttaa vain toimimalla yhdessä.

Oulu
Kärpät 46 ry:n uusi toiminnajohtaja Henri Dufva ei ole ehtinyt vielä sisustaa toimistoaan edeltäjänsä Mika Pieniniemen jäljiltä.
Kärpät 46 ry:n uusi toiminnajohtaja Henri Dufva ei ole ehtinyt vielä sisustaa toimistoaan edeltäjänsä Mika Pieniniemen jäljiltä.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen
Aloitit Kärpät 46 ry:n uutena toiminnanjohtajana 12. syyskuuta. Minkä takia hait tätä pestiä ja yllätyitkö, kun tulit lopulta valituksi tehtävään?

– Viikon verran pyörittelin mielessäni, mitä tämä pesti on ja miten voisin lähteä viemään toimintaa eteenpäin. Haluan mahdollistaa pelaajille ja valmentajille mahdollisimman hyvän toimintaympäristön. Haluan olla viemässä koko alueen urheilukenttää eteenpäin. Eihän tämän parempaa pestiä olekaan näiden asioiden toteuttamiseen.

– Lähdin hakuprosessiin avoimin mielin mukaan. Ajattelin, että olisin tehtävään hyvä valinta, koska tunnen kentän, tekijät ja paljon ihmisiä taustalta. Käsittääkseni alussa oli mukana yli 20 hakijaa, joten en voinut olla varma valinnastani missään vaiheessa. Onneksi puhelin soi pian viimeisen haastattelukierroksen jälkeen.