Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kalevan ur­hei­lu­pod­cast: Kes­kus­te­lua Kärp­pien val­men­ta­ja­vaih­dok­ses­ta ja pe­laa­ja­ka­ru­sel­lis­ta – "Ilman Jo­ke­rien lähtöä KHL:s­tä, Kärpät tuskin olisi vaih­ta­nut val­men­ta­jaa"

Julius Junttila palasi siirtotakarajalla Kärppiin.
Julius Junttila palasi siirtotakarajalla Kärppiin.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kalevan urheilupodcast pureutuu tuoreimmassa jaksossaan jääkiekon Liigan kevääseen, johon tuli lisää sähköä siirtotakarajalla.

Ukrainan sodan aiheuttamasta ketjureaktiosta seurasi se, että Kärpät näki tilaisuuden vaihtaa valmentajaa, useat liigaseurat noukkivat pelaajia Jokerien raunioilta ja länsimaisia KHL-pelaajia ilmaantui pelaajamarkkinoilla pilvin pimein.

Kärppien valmentajavaihdosta ja pelaajarallia, siirtotakarajan vilskettä ja Jokerien tulevaisuutta KHL:ssä puivat Joonas Hentilä, Janne Onnela ja Teemu Wilenius. Voit kuunnella jakson alla olevasta soittimesta.

Voit kuunnella jakson myös Spotifysta.