koronarokote: Oulu aloit­taa kol­man­sien ro­ko­te­an­nos­ten an­ta­mi­sen kai­kil­le yli 18-vuo­tiail­le

Investoinnit: Nokia ra­ken­taa uudet toi­mi­ti­lat Ouluun

Kaleva Me­dia ­käyn­nis­tää­ o­pe­raa­tion y­rit­tä­jien tu­ke­mi­sek­si ­poik­keus­ti­lan­tees­sa

Kaleva Media avaa yrityksille suunnatun poikkeustilapalvelun nimellä Verkkosilta, jonka tarkoituksena on tarjota yrittäjille apua selviytyä poikkeustilanteen yli. Verkkosilta-palvelu tarjoaa apua kolmessa eri muodossa.

Kaleva Media avaa yrityksille suunnatun poikkeustilapalvelun nimellä Verkkosilta, jonka tarkoituksena on tarjota yrittäjille apua selviytyä poikkeustilanteen yli.

Verkkosilta tarjoaa apua kolmessa eri muodossa: mahdollisuuksilla verkkokauppaan, tavaroiden kuljetukseen ja asiantuntija-apuun.

Palvelun pyrkimys on tarjota mahdollisuus verkkokauppaan kaikille niille yrityksille, jotka eivät voi itse myydä verkossa. Verkkosilta avattiin yrittäjille 16. maaliskuuta, ja sen tarjoaa Kaleva Mediaan kuuluva markkinointialustapalveluja tarjoava Offerilla.

– Yrittäjien tukeminen on nyt erityisen tärkeää. Haluamme tukea yrittäjyyttä konkreettisin, arvojemme mukaisin teoin tarjoamalla heille välineitä ja asiantuntemusta selvitä tämän ajan yli. Kannamme vastuumme pohjoisen taloudellisen ja henkisen vireyden ylläpitämisessä, sanoo Kaleva Median toimitusjohtaja Juha Laakkonen.

Verkkokauppa toimii Offerillan Auta yrittäjää -sivustolla. Palveluun on helppo liittyä ja yritys voi aloittaa myynnin heti. Offerilla laskuttaa ainoastaan tuotantoon ja maksuliikenteeseen liittyvän maksun.

– Palvelu on ollut auki vain pari päivää, mutta kysyntä on saanut jo nyt lukuisat yrittäjät liikkeelle, toteaa Offerillan liiketoimintajohtaja Risto Juntunen.

Yrittäjien tueksi kotiinkuljetusta ja kampanjointiapua

Verkkokaupan lisäksi laajennamme palvelun käsittämään myös tavaran toimittamista Oulussa, Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa. Jakelun toimittavat Kaleva Median jakajat.

– Nyt jos koskaan tarvitsemme lisää tavarankuljettajia. On hienoa, että voimme auttaa paikallisia yrityksiä tarjoamalla jakajaresursseja muuhunkin kuin lehdenjakamiseen. Selvittelemme parhaillamme asiakkaiden tarvemääriä ja hiomme logistiikkaketjuamme kuntoon, kertoo paino- ja jakelujohtaja Janne Koski.

Kotiinkuljetukset on tarkoitus aloittaa heti, kun täysi valmius on olemassa.

Kaleva Media tarjoaa pohjoisen yrittäjille markkinoinnin asiantuntija-apua poikkeustilanteesta selviytymiseen sekä valmistautumisessa normaalioloihin.

Lisäksi tuemme Lapin Yrittäjien ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien kampanjointia pienyrittäjien auttamiseksi. Verkkosilta-operaatiota voi seurata Kaleva Median verkkosivuilla.

– Kaleva-lehden perustaja Juho Raappana perusti Venäjän sensuurin aikana Lukekaa ilmoituksia -liitteen pitääkseen yllä pohjoista liiketoimintaa, vaikka itse lehden teko oli kielletty. Pohjoisen tukemisen perinne poikkeustilanteessa elää nyt perustetun Verkkosilta-operaation muodossa, Laakkonen kertoo.

Kaleva on osa Kaleva Mediaa