Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Syntyvyys: Syn­ty­vyys painui pak­ka­sel­le Poh­jois-Poh­jan­maal­la en­sim­mäis­tä kertaa 150 vuoteen

Koti-Kaleva: Ou­lu­lais­ko­dis­sa lapset saavat leikkiä ja näkyä joka pai­kas­sa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kaleva hakee ylei­sö­ar­vioi­jia Oulun juh­la­viik­ko­jen ta­pah­tu­miin – il­moit­tau­du mukaan

Kaleva hakee jälleen yleisöarvioijia elokuussa järjestettäville Oulun juhlaviikoille. Yleisöarvioijat pääsevät juhlaviikkojen tapahtumiin, joista he raportoivat kokemuksiaan ja näkemyksiään.

Arvioijan ei tarvitse olla kulttuurin, taiteen tai journalismin ammattilainen. Festivaalitapahtumia ovat muun muassa Koiteli Elää -festivaali. Arkistokuva.
Arvioijan ei tarvitse olla kulttuurin, taiteen tai journalismin ammattilainen. Festivaalitapahtumia ovat muun muassa Koiteli Elää -festivaali. Arkistokuva.
Kuva: Janne Rautiainen

Kaleva hakee jälleen yleisöarvioijia elokuussa järjestettäville Oulun juhlaviikoille. Yleisöarvioijat pääsevät juhlaviikkojen tapahtumiin, joista he raportoivat kokemuksiaan ja näkemyksiään Kalevan verkkolehteen. Raportti voi olla myös videomuodossa.

Osa kirjoituksista julkaistaan myös paperilehden Yhteisöt-sivuilla.

Yleisöarvioijalla tulee olla kiinnostus Oulun seudun tapahtumiin ja halu välittää julkisesti omia kokemuksiaan niistä. Arvioijan ei tarvitse olla kulttuurin, taiteen tai journalismin ammattilainen. Yleisöarvioija kirjoittaa tai vloggaa yleisön näkökulmasta ja hänelle valitusta juhlaviikkojen festivaalitapahtumasta elokuun aikana.

Festivaalitapahtumia ovat Elojazz, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali, sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat, Oulun Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun Musiikkivideofestivaalit.

Yleisöarvioijaksi voi hakea sähköpostilla 31. toukokuuta mennessä osoitteeseen erkki.hujanen@kaleva.fi.

Tiivis vapaamuotoinen itsensä esittely sekä kiinnostuksen kohteet Oulun juhlaviikoilla lähetetään ilman liitetiedostoja.

Kaleva perehdyttää yleisöarvioijat tehtäväänsä kesäkuun puolivälissä.

Aikaisempiin yleisöarviointeihin voi tutustua täältä