Pääkirjoitus: Suomen side Ruot­siin vah­vem­pi ja ta­sa-ar­voi­sem­pi kuin yli 200 vuo­teen, on jo aika unohtaa komp­lek­sit

Suurpetokeskus: Tuore tar­kas­tus kertoo useista puut­teis­ta Kuu­sa­mon suur­pe­to­kes­kuk­ses­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Kaleva hakee ylei­sö­ar­vioi­jia Oulun juh­la­viik­ko­jen ta­pah­tu­miin – il­moit­tau­du mukaan

Kaleva hakee jälleen yleisöarvioijia elokuussa järjestettäville Oulun juhlaviikoille. Yleisöarvioijat pääsevät juhlaviikkojen tapahtumiin, joista he raportoivat kokemuksiaan ja näkemyksiään.

Arvioijan ei tarvitse olla kulttuurin, taiteen tai journalismin ammattilainen. Festivaalitapahtumia ovat muun muassa Koiteli Elää -festivaali. Arkistokuva.
Arvioijan ei tarvitse olla kulttuurin, taiteen tai journalismin ammattilainen. Festivaalitapahtumia ovat muun muassa Koiteli Elää -festivaali. Arkistokuva.
Kuva: Janne Rautiainen

Kaleva hakee jälleen yleisöarvioijia elokuussa järjestettäville Oulun juhlaviikoille. Yleisöarvioijat pääsevät juhlaviikkojen tapahtumiin, joista he raportoivat kokemuksiaan ja näkemyksiään Kalevan verkkolehteen. Raportti voi olla myös videomuodossa.

Osa kirjoituksista julkaistaan myös paperilehden Yhteisöt-sivuilla.

Yleisöarvioijalla tulee olla kiinnostus Oulun seudun tapahtumiin ja halu välittää julkisesti omia kokemuksiaan niistä. Arvioijan ei tarvitse olla kulttuurin, taiteen tai journalismin ammattilainen. Yleisöarvioija kirjoittaa tai vloggaa yleisön näkökulmasta ja hänelle valitusta juhlaviikkojen festivaalitapahtumasta elokuun aikana.

Festivaalitapahtumia ovat Elojazz, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali, sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlat, Oulun Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun Musiikkivideofestivaalit.

Yleisöarvioijaksi voi hakea sähköpostilla 31. toukokuuta mennessä osoitteeseen erkki.hujanen@kaleva.fi.

Tiivis vapaamuotoinen itsensä esittely sekä kiinnostuksen kohteet Oulun juhlaviikoilla lähetetään ilman liitetiedostoja.

Kaleva perehdyttää yleisöarvioijat tehtäväänsä kesäkuun puolivälissä.

Aikaisempiin yleisöarviointeihin voi tutustua täältä