Pesäpallo: Kaleva Live näyttää Lipon lauan­tai­sen ko­ti­ot­te­lun suorana lä­he­tyk­se­nä

Mainos

Kaksi uutta asian­ajo­toi­mis­toa lisää yri­tys­ju­ri­dii­kan asian­tun­te­mus­ta yrit­tä­jien neu­von­ta­rin­gis­sä

Asianajotoimistot Kivijärvi & Lepoluoto sekä Ferenda Norden Oy ovat vastikään liittyneet Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien neuvontarinkiin.

Hannu Kivijärvi (vas.) ja Altti Lepoluoto.
Hannu Kivijärvi (vas.) ja Altti Lepoluoto.
Kuva: Anna Raudaskoski

Asianajotoimistot Kivijärvi & Lepoluoto sekä Ferenda Norden Oy ovat vastikään liittyneet Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien neuvontarinkiin.

Asianajotoimisto Kivijärvi & Lepoluodon osakkaita ovat Hannu Kivijärvi ja Altti Lepoluoto. Asianajajina toimistossa työskentelevät osakkaiden lisäksi Sanna Hälikkä ja Pentti Paakki. Asianajosihteerinä toimii Marja Mähönen.

Alun perin raahelainen yritys muutti aikoinaan Ouluun viisi vuotta sitten. Toimistoja löytyy Oulun lisäksi Raahesta ja Ylivieskasta. Kivijärvi & Lepoluodon toimenkuva lakipalveluissa on laaja, ja yritysasiakkaita on paljon.

”Meillä on runsaasti yritysasiakkaita, hoidamme paljon sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Tällä hetkelläkin sorvaan liiketoimintakauppakirjaa. Olemme tehneet runsaasti myös julkisiin hankintoihin liittyviä asioita”, Altti Lepoluoto kertoo.

Toimiston kaikki asianajajat työskentelevät kaikenlaisten toimeksiantojen parissa, kuitenkin jokaisella on erityisosaamisalueita, joissa tietämystä on enemmän.

Toimitusjohtaja Reima Raappana.
Toimitusjohtaja Reima Raappana.
Kuva: Viivi Raappana

Oulussa toimiva asianajotoimisto Ferenda Norden Oy on liikejuridiikkaan painottunut asianajotoimisto. Konsernilla on toimipisteet Oulun lisäksi Helsingistä, Lappeenrannasta, Kouvolasta ja Tyrnävältä. Göteborgissa sijaitsee yhteistyötoimisto Advokatbyrå Ferenda Ab.

Oulun toimisto tarjoaa asianajopalveluita yrityksille ja kenttä on yritysjuridiikan alalta laaja sisältäen monia eri alueita. Oulun toimistolla on kuusi työntekijää ja sen osakkaana on toimitusjohtaja Reima Raappana.

Rakentaminen ja asunto-osakeyhtiöasiat, yritysjärjestelyt sekä työ- ja sopimusjuridiikka kuuluvat Ferenda Norden Oy:n juridisiin osaamisalueisiin.

”Konsultoimme yrityksiä myös kansainväliseen kauppaan liittyen. Koulutan yrittäjiä koko ajan myös kansainvälisen kaupan alalla”, Raappana kuvailee.

Toimisto hoitaa kotimaan lainsäädännön juridiikkaa. Jos yrityksillä on Ruotsiin kytkeytyvää toimintaa, Ferenda voi tarjota siihen liittyvää palvelua Göteborgissa toimivan toimiston asianajajien avulla.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n lakiasioihin liittyvän neuvontaringin toiminta on maksutonta ja sitä tehdään ensisijaisesti puhelimitse.