Eläimet: Ou­lu­lai­nen per­heen­äi­ti tilasi netistä munia, ja nyt oma­ko­ti­alueel­la ku­jer­taa lähes 60 vii­riäis­tä

Työmaa: Ra­ken­nus­työt koet­te­le­vat Nal­li­ka­rin idylliä tänä kesänä

Urheilu: Oliko Oulun kes­kus­ken­tän alla sa­lai­nen be­to­ni­le­vy, josta Lipon pe­laa­jat saivat etua?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kainuun hy­vin­voin­ti­alue­joh­ta­jak­si va­lit­tiin Jukka Lind­berg – ­vir­ka­työt on tar­koi­tus aloit­taa vii­meis­tään syys­kuun alussa

Hyvinvointialueen johtajaksi valittu Lindberg korosti kiitospuheessaan luottamusta, pitkäjänteistä työtä ja sitoutumista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kainuun hyvinvointialueen johtajan virkaan on valittu valtiotieteiden maisteri, eMBA Jukka Lindberg, tiedottaa Kainuun hyvinvointialue.

Aluevaltuuston toimittamassa virkavaalissa Lindberg sai yhteensä 53 ääntä. Kainuun vt. hyvinvointialueen johtaja Eija Tolonen sai 3 ja kuntayhtymän johtaja Maire Ahopelto 3 ääntä. Vaali ratkesi ensimmäisellä kierroksella.

Hyvinvointialueen johtajaksi valittu Lindberg korosti kiitospuheessaan luottamusta, pitkäjänteistä työtä ja sitoutumista tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän luonnehti saaneensa valintaprosessin aikana myös hyvän kuvan Kainuun tilanteesta ja alueen päätöksenteosta.

– Haluan tuoda omat verkostoni ja osaamiseni Kainuun hyväksi, totesi Lindberg puheensa päätteeksi.

Tiedotteen mukaan tavoitteena on, että hyvinvointialuejohtaja aloittaisi kesän aikana tarkemman perehtymisen uuteen tehtävään ja varsinaiset virkatyöt viimeistään syyskuun alussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.