Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­se­op­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kainuun hy­vin­voin­tia­lue­joh­ta­jak­si va­lit­tiin Jukka Lind­berg – ­vir­ka­työt on tar­koi­tus aloit­taa vii­meis­tään syys­kuun alussa

Hyvinvointialueen johtajaksi valittu Lindberg korosti kiitospuheessaan luottamusta, pitkäjänteistä työtä ja sitoutumista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kainuun hyvinvointialueen johtajan virkaan on valittu valtiotieteiden maisteri, eMBA Jukka Lindberg, tiedottaa Kainuun hyvinvointialue.

Aluevaltuuston toimittamassa virkavaalissa Lindberg sai yhteensä 53 ääntä. Kainuun vt. hyvinvointialueen johtaja Eija Tolonen sai 3 ja kuntayhtymän johtaja Maire Ahopelto 3 ääntä. Vaali ratkesi ensimmäisellä kierroksella.

Hyvinvointialueen johtajaksi valittu Lindberg korosti kiitospuheessaan luottamusta, pitkäjänteistä työtä ja sitoutumista tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän luonnehti saaneensa valintaprosessin aikana myös hyvän kuvan Kainuun tilanteesta ja alueen päätöksenteosta.

– Haluan tuoda omat verkostoni ja osaamiseni Kainuun hyväksi, totesi Lindberg puheensa päätteeksi.

Tiedotteen mukaan tavoitteena on, että hyvinvointialuejohtaja aloittaisi kesän aikana tarkemman perehtymisen uuteen tehtävään ja varsinaiset virkatyöt viimeistään syyskuun alussa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.