Eläimet: Ou­lu­lai­nen per­heen­äi­ti tilasi netistä munia, ja nyt oma­ko­ti­alueel­la ku­jer­taa lähes 60 vii­riäis­tä

Työmaa: Ra­ken­nus­työt koet­te­le­vat Nal­li­ka­rin idylliä tänä kesänä

Urheilu: Oliko Oulun kes­kus­ken­tän alla sa­lai­nen be­to­ni­le­vy, josta Lipon pe­laa­jat saivat etua?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kaak­ku­rin­ho­vin Teboil sulki ovensa – e­ri­tyi­ses­ti ruo­ka­pai­not­tei­set asemat ovat koronan jäl­jil­tä tiu­koil­la, ja boi­kot­ti voi olla vii­mei­nen pisara

Suomi ei ole ainoa maa, jossa Lukoilin ja huoltamoyrittäjien asema on herättänyt keskustelua.

Oulun Kaakkurinhovin Teboil-asema tarjoili vielä keskiviikkona lounasta, mutta torstaina asema ilmoitti olevansa kiinni toistaiseksi.

Kalevan tavoittama yrittäjä Jari Pääkkö ei kommentoi sulkemispäätöstä, sillä yhtiössä on sovittu tiedottamisen keskittämisestä pääkonttorille.

Teboil on Ukrainan sodan alettua joutunut laajan boikotin kohteeksi, sillä sen omistaa venäläinen öljy-yhtiö Lukoil. Huoltamokauppiaiden toimialajärjestö huomautti kannanotossaan, että boikotti kohdistuu suomalaisiin yrittäjiin.

Lue lisää: Kaupat pois­ta­vat ve­nä­läi­siä tuot­tei­ta hyl­lyis­tään ja yri­tyk­set lo­pet­ta­vat yh­teis­työn Te­boi­lin kanssa – boi­kot­ti koh­dis­tuu kui­ten­kin suo­ma­lai­siin, va­roit­taa jär­jes­tö

Teboilin markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt kertoo, ettei voi kommentoida yksittäisten asemien tilannetta. Hän ei siis voi vahvistaa, onko Kaakkurinhovi lopullisesti kiinni vai avaako se ovensa tulevaisuudessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.