Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Vanhat kuvat: Lu­mi­lau­tai­lun suosio nousi 2000-lu­vul­la ja nuoriso väsäsi omia hyp­py­rei­tä

Kolumni: Lapsi ihol­la­ni laski tes­to­ste­ro­ni­ta­so­ja­ni nuorena isänä ja jää­kiek­koi­li­ja­na

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

K-ryh­män myynti kasvoi Poh­jois-Suo­mes­sa al­ku­vuo­den 2021 aikana – kahta uutta myy­mä­lää val­mis­tel­laan Oulun seu­dul­la

K-ryhmä kasvatti myyntiään Pohjois-Suomessa 6,6 prosentilla vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla. Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Lapin ja Keski-Pohjanmaan alueella K-ryhmän myynti oli tammi-kesäkuussa yhteensä 711,1 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti, joka oli 4,2 prosenttia plussan puolella, muodosti ryhmän Pohjois-Suomen myynnistä selvän enemmistön 491,4 miljoonalla eurolla. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa oli 219,7 miljoonaa euroa kasvaen 12,3 prosenttia.

K-ryhmän tiedotteen mukaan sen myynti Pohjois-Pohjanmaalla oli yhteensä 383,3 miljoonaa euroa ja se kasvoi 8,3 prosenttia. Päivittäistavarakaupan myynti oli maakunnassa 246,9 miljoonaa euroa, jossa oli 7,5 prosenttia kasvua. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa oli 136,4 miljoonaa euroa, jossa oli 9,7 prosenttia kasvua.

K-ryhmä valmistelee kahta uutta myymälää Oulun seudulle. Syksyllä Kempeleeseen avataan uusi talotekniikkaa myyvä Onninen Express -myymälä. Oulun Pateniemessä ovat käynnissä uuden K-Marketin rakennustyöt, jotka etenevät K-ryhmän mukaan aikataulussa. Kaupan on määrä avata ovensa loppuvuodesta.