Aluevaalit: Alue­hal­lin­non teh­tä­viä ei tule tehdä toi­sel­la kädellä hui­tais­ten

Aluevaalit: Etsi Kalevan alue­vaa­li­ko­nees­ta sopiva ehdokas

JYPin ko­ro­na­ka­ran­tee­ni perui Kärp­pien per­jan­tain pelin – Pik­ku­pe­dot olivat Rak­si­las­sa jo läh­tö­kuo­pis­sa, kun tieto ta­voit­ti ou­lu­lais­jouk­kueen

Päävalmentaja Lauri Mikkolan mukaan tieto JYP-pelin peruutuksesta tuli vain hetkeä ennen joukkueen linja-auton starttia. Arkistokuva.
Päävalmentaja Lauri Mikkolan mukaan tieto JYP-pelin peruutuksesta tuli vain hetkeä ennen joukkueen linja-auton starttia. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärppien ja JYPin perjantaille merkitty liigaottelu on peruttu. Jyväskyläläisjoukkue on asetettu 10. tammikuuta kestävään karanteeniin joukkueessa ilmenneiden koronatartuntojen takia.

Kärpät osasi varautua jo henkisesti ottelun peruuntumiseen, mutta lopullinen tieto tavoitti oululaisjoukkueen vain hetkeä ennen kuin Kärppien linja-auton piti suunnata 340 maantiekilometrin moottorimarssille kohti Keski-Suomea.

– Saimme tiedon kun tulimme aamujäiltä, Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola kertoi.

Liiga ei ole vielä löytänyt peruuntuneelle ottelulle uutta pelipäivää. JYPin karanteenin takia peruuntui myös lauantaille merkitty Ässien ja JYPin kamppailu.

Kärppien ei tarvitse seuraavaa peliä kuitenkaan kauan odotella. Oululaiset hyppäävät kaukaloon lauantaina Raksilassa, kun Kärpät kaksi kertaa tällä kaudella kaatanut Jukurit saapuu jälleen Ouluun.