Vanhat kuvat: Top­pi­las­sa on nähty asun­to­mes­sut, teol­li­suut­ta ja eris­kum­mal­li­nen rä­jäy­tys­ope­raa­tio

Mielipide: Ves­sa­rau­ha kuuluu myös kou­lu­lai­sil­le

Mainos: Mil­lai­sia luon­to­ju­tu­ja sinä ha­luai­sit lukea? Vastaa ja osal­lis­tu 100€ lah­ja­kor­tin ar­von­taan.

Tilaajille

Jussi Hal­la-aho kertoo, miltä stres­sin vä­he­ne­mi­nen tuntuu – pe­rus­suo­ma­lais­ten ex-pu­heen­joh­ta­ja ei näe tar­vet­ta luopua po­li­tii­kas­ta

Jussi Halla-aho on syksyn aikana totutellut tavallisen kansanedustajan arkeen. Halla-aho arvioi haastattelussa, missä hän puheenjohtajana onnistui ja mitä olisi voinut tehdä paremmin. Taka-ajatuksia presidentinvaaleista ei ole, mutta politiikassa jatkaminen kiinnostaa.

Jussi Halla-aho myöntää puheenjohtajuuden olleen ajoittain stressaavaa aikaa. Haastattelu tehtiin Helsingissä Eduskuntatalon maisemissa.
Jussi Halla-aho myöntää puheenjohtajuuden olleen ajoittain stressaavaa aikaa. Haastattelu tehtiin Helsingissä Eduskuntatalon maisemissa.
Kuva: Mauri Ratilainen

Kaksi kuukautta ilman jatkuvan paineen alla olemista vaikuttaa tehneen tehtävänsä. Eduskunnan lisärakennuksen, Pikkuparlamentin, kabinettiin astelee vapautuneelta vaikuttava mies.

Jussi Halla-aho on totutellut rivikansanedustajan ja kaupunginvaltuutetun elämään sen jälkeen, kun perussuomalaisten puheenjohtajuus siirtyi Riikka Purralle Seinäjoen puoluekokouksessa elokuun puolivälissä.