Pääkirjoitus: Suomen side Ruot­siin vah­vem­pi ja ta­sa-ar­voi­sem­pi kuin yli 200 vuo­teen, on jo aika unohtaa komp­lek­sit

Suurpetokeskus: Tuore tar­kas­tus kertoo useista puut­teis­ta Kuu­sa­mon suur­pe­to­kes­kuk­ses­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Jani Ko­mu­lai­nen jatkaa Sot­ka­mon Jymyn yk­kös­pe­lin­joh­ta­ja­na – Jussi Haa­pa­kos­ki johtaa ul­ko­pe­liä

Jani Komulainen toimii Sotkamon Jymyn ykköspelinjohtajana myös ensi kesänä. Arkistokuva.
Jani Komulainen toimii Sotkamon Jymyn ykköspelinjohtajana myös ensi kesänä. Arkistokuva.
Kuva: Heikki Uusitalo

Edelliset neljä kautta Jymyn pelinjohtajana toiminut Jani Komulainen jatkaa Sotkamon Jymyn pelinjohtajana myös tulevalla kaudella. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

– Kävimme yhdessä seurajohdon kanssa erittäin hyvän ja tulevaisuuteen suuntaavan kehitysprojektin useasta eri näkökulmasta. Jatkosopimus tehtiin keväällä, mutta jo alkuperäisessä suunnitelmassa oli tarkoitus tarkastella tilannetta kauden jälkeen rehellisesti ja avoimesti, Komulainen kertoo.

Tulevan kauden valmennusjohdon muodostavat Jani Komulainen, Jussi Haapakoski sekä Saku Komulainen.

Pattijoen Urheilijoiden pelinjohtajana viime kaudella toiminut Haapakoski ottaa harteilleen ulkopelinjohtajan viitan. Aiemmista vuosista poiketen, kakkospelinjohtajaksi asettuva Haapakoski ottaa ison vastuun Jymyn ulkopelaamisesta. Haapakosken siirrosta Jymyyn on uutisoitu jo aiemmin syksyllä

– Yksi keskeinen tekijä tulevaisuuteen katsottaessa oli juuri valmennustiimin laajentaminen, uuden osaamisen sekä näkemyksen saaminen seuraan – joukkueen toimintaan. Olen erittäin tyytyväinen ja mielissäni siitä, että saatiin Jussin kaltainen kokenut sekä ammattitaitoinen osaaja mukaan tiimiin, Jani Komulainen sanoo.