Tilaajille

Ins­pi­roi­du sa­don­kor­juus­ta ja valitse näistä kei­tois­ta suo­sik­ki­si – täy­te­läis­tä kas­vik­sis­ta, tuhtia lam­paas­ta tai tulista pa­vuis­ta ja cho­ri­zo-mak­ka­ras­ta

Illat pimenevät yhä varhemmin ja kesä alkaa tuntua kaukaiselta. Kotimainen satokausi on kuitenkin nyt parhaimmillaan. Tee iso kattilallinen höyryävän kuumaa keittoa, josta riittää syötävää pariksi päiväksi.

Herkullisen keiton salaisuus on maukkaassa liemessä. Erilaiset liemet ovat olleet yksi viime vuosien suurimpia ruokatrendejä. Sen ovat viimeistään ramen-buumi ja luuliemi-trendi tuoneet näkyväksi.

Uusi keksintö ne eivät tietystikään ole, vaan erilaiset liha- ja kasvisliemet ovat monen tunnetun ruokakulttuurin perusta. Liemet ovat myös perinteisiä alkuruokia, joilla herätellään vatsaa seuraavalle aterialle.