Oulun vankila: Ha­luat­ko ostaa van­ki­lan? Ra­ken­nus tulee myyn­tiin ehkä jo lä­hi­vuo­si­na

Luitko jo tämän? : Leevi Me­ri­läi­nen, 20, päätyi Kärp­pien lii­ga­jouk­kueen maa­li­vah­dik­si mutkien kautta

Mainos: Mil­lai­sia luon­to­ju­tu­ja sinä ha­luai­sit lukea? Vastaa ja osal­lis­tu 100€ lah­ja­kor­tin ar­von­taan.

Immonen Fa­ce­boo­kis­sa: ”G­rön­lund voisi muuttaa Ruot­siin”

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen ei vastannut STT:n yhteydenottoihin mutta julkaisi illalla uuden Facebook-päivityksen, jossa kommentoi valtio-opin professorin haastattelua.

Olli Immonen (ps.) julkaisi perjantai-iltana rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan, mikä on herättänyt kohua.
Olli Immonen (ps.) julkaisi perjantai-iltana rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan, mikä on herättänyt kohua.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen ei vastannut STT:n yhteydenottoihin mutta julkaisi illalla uuden Facebook-päivityksen, jossa kommentoi Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlundin STT:lle antamaa haastattelua.

– Grönlundille tiedoksi, että Suomi ei ole kuin Ruotsi, jossa eristetään puolueita kansallismielisyyden vuoksi ja käsketään kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi, Immonen kirjoitti.

Hän kehotti Grönlundia muuttamaan Ruotsiin, jos tämä kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä tämän kanssa olevien vainoamista.

Immonen julkaisi perjantai-iltana rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan, mikä on herättänyt kohua.

Immonen kommentoi myös, ettei peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjalta.

Immosen päivitys kokonaisuudessaan:

"Ruotsinkielisellä demariprofessori Grönlundilla on mennyt kuppi nurin eilisen päivitykseni jälkeen. Monikulturisti Grönlundin kannattaisi haukata hieman henkeä ennen kuin antaa lausuntoja lehdistölle. Grönlundille tiedoksi, että Suomi ei ole kuin Ruotsi, jossa eristetään puolueita kansallismielisyyden vuoksi ja käsketään kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi. Itse en peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjaltani. Jos Grönlund kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä hänen kanssaan olevien vainoamista, hän voisi muuttaa vaikka Ruotsiin."