Ihmiset tör­mäi­le­vät kou­kut­ta­vas­ti elä­män­lä­hei­ses­sä draa­ma­ko­me­dias­sa, jossa lii­ku­taan syvissä vesissä

Mallina työskentelevä Peter (Sverrir Gudnason) ja lääkäri Clara (Josephine Bornebusch) ovat vakiintuneet ja yrittävät saada lasta.
Mallina työskentelevä Peter (Sverrir Gudnason) ja lääkäri Clara (Josephine Bornebusch) ovat vakiintuneet ja yrittävät saada lasta.

Rakasta mua


Vuosi sitten ruotsalainen draamakomedia Rakasta mua keräsi valtavasti kehuja, ja hyvin näyttää onnistuneen myös toinen kausi, ainakin kahden jakson perusteella.

Tosin komediaa ei ole nimeksikään, vaan aika syvissä vesissä mennään ihmissuhteissa.

Sarjassa seurataan kolmen ihmisen elämää ja parisuhteita. Se on kokonaan Josephine Bornebuschin (Solsidanin Mickan) käsialaa: niin käsikirjoitus, ohjaus kuin pääosa.

Bornebusch esittää 38-vuotiasta lääkäriä Claraa, joka on vakiintunut valokuvamallimiehensä kanssa ja on nyt kovasti lapsentekopuuhissa. Ei vaan tärppää.

Claran pikkuveli Aron etsii asuntoa kumppaninsa kanssa ja hoitaa vauvaa, jonka äidistä erosi. Claran ja Aronin isä taas on löytänyt uuden rakkauden vaimonsa kuoltua. Mutta voiko tähän luottaa?

Herkullisen tunnistettavia tilanteita

Ihmissuhteiden lisäksi raha-, asunto- ja työkuviot aiheuttavat päänvaivaa. Monet tilanteet ovat herkullisen tunnistettavia.

Tämä kausi syventää henkilöitä, jotka joutuvat elämässään hyvin kiperien kysymysten äärelle. "Asiat olivat niin hyvin, mutta nyt kaikki vaipuu johonkin pimeyteen", Clara toteaa.

Näiden henkilöiden tarinat ja kohtalot todella herättävät kiinnostuksen. On ihan pakko saada tietää, että mitä heille tapahtuu ja miten asiat järjestyvät.

Bornebusch osaa todella rakentaa elämänläheistä, koukuttavaa draamaa.

Viaplay