Mainos

Idekon uusi keit­tiö­teh­das lisää työ­voi­man tar­vet­ta

Keittiöremontteihin erikoistunut Ideko avasi oman kiintokalusteita valmistavan tehtaan Ruukin yrityspuistoon. Kasvun myötä Ideko tulee palkkaamaan lisätekijöitä niin tehtaalle kuin myyntityöhön eri toimipisteisiin.

-

Ideko on tunnettu muun muassa kevyemmistä keittiöremonteista, joilla keittiöön tehdään uusi ilme vanhoja runkoja hyödyntäen. Idekon Pinta-, Plus- ja Koko -paketit ovat olleet myyntimenestys, ja Idekon toimipisteitä on avattu viime vuosina jo yhdeksälle paikkakunnalle ympäri Suomea.

Oma tehdas on Idekolle uusi aluevaltaus. Heiltä asiakas saa saman katon alta kaiken kiintokalusteisiin tarvittavan: tasot, välitilalevyt, laatikot, ovet, helat, liukuovet, liukuovien rungot ja kodinkoneet. Tuotantoa on automatisoitu ja kaikki tuotteet tehdään mittatilaustyönä.

– Haluamme olla ylpeitä siitä, mitä teemme. Kun koko toimitusketju on omissa käsissä, koko henkilöstö tuotannosta asentajiin ja myyjiin voi seistä 100 % tuotteen takana, toimitusjohtaja Samuel Koskelo sanoo.

-

Rekry auki myyntiedustajalle ja asiakashankkijoille

Kasvun myötä myös Idekon työvoiman tarve kasvaa: tällä hetkellä haetaan uusia myyntiedustajia ja asiakashankkijoita.

Perheyhtiössä uskotaan, että kevyiden remonttien kysyntä tulee edelleen kasvamaan, kun inflaatio ja energiakriisi kurittavat kotitalouksia, ja toisaalta myös ympäristönäkökulman merkitys korostuu. Idekon ainutlaatuinen palvelu mahdollistaa kodin ilmeen muuttamisen taloudellisesti ja ekologisesti.

– Luotamme tulevaisuuteen ja uskomme, että meillä on uutta annettavaa kalustealalle. Toimintamme kasvu on meille merkki siitä, että tuotteillemme on koko ajan enemmän kysyntää myös tulevaisuudessa, Koskelo sanoo.

Lue lisää avoimista työpaikoista täältä:

Asiakashankkija 4 kplHae paikkaa tästä!

Myyntiedustajia 2 kpl Hae paikkaa tästä!

Lisätiedot:
www.ideko.fi
Samuel Koskelo
0400446717
samuel.koskelo@ideko.fi 

Ideko
  • Ideko on oululainen keittiöremontteja toteuttava perheyritys, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Suomen.
  • Ideko työllistää yli 100 suomalaista työntekijää: tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja asennuksessa.
  • Yritys vietti viime vuonna 10-v juhlavuottaan. Tänä aikana yritys on toteuttanut lähes 10 000 keittiöuudistusta ympäri Suomen.
  • Idekon toimintaa ohjaavia arvoja ovat ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus.