Huuma haluaa yl­lät­tää isosti, mutta miten? Se selviää tänä iltana, kun Jenni Ko­kan­de­rin, Ernest Law­so­nin ja Roope Sal­mi­sen juon­ta­ma ohjelma alkaa

HuumaMystisyys on tuntunut verhoavan Jenni Kokanderin, Ernest Lawsonin ja Roope Salmisen juontamaa Huuma-viihdeohjelmaa.

Jenni Kokanderin, Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin juontaman Huuman ensimmäinen livelähetys nähdään tänä iltana televisiossa.
Jenni Kokanderin, Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin juontaman Huuman ensimmäinen livelähetys nähdään tänä iltana televisiossa.
Kuva: Numi Nummelin

Huuma

Mystisyys on tuntunut verhoavan Jenni Kokanderin, Ernest Lawsonin ja Roope Salmisen juontamaa Huuma-viihdeohjelmaa.

Etukäteen siitä ei ole juuri tihkunut tietoja. Ohjelmaa on mainostettu pätkillä, joissa juontajat puhuvat hengästyttävää vauhtia. Katsojan ne ovat lähinnä saaneet miettimään, että mistä tässä oikein on kyse.

Tänä iltana mystisyyden verhot avataan, kun Huuman ensimmäinen livelähetys nähdään televisiossa, vakuuttaa Ernest Lawson. Salamyhkäisyys on ollut tietoinen veto.

– Vuonna 2019 on kerrankin tilanne, että televisiosta tulee ohjelma, josta ei ole nähty jo etukäteen kaikkea ja josta katsojat voivat ajatella, että mitähän ne ovat keksineet meille.

Huuma nähtiin Suomessa vuosina 2005–2009, mutta samasta ohjelmasta ei ole kysymys. Esikuvana on Britanniassa supersuosittu Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway, jota on tehty jo 15 kautta.

Jokainen jakso on erilainen ja koostuu eri osioista. Ohjelma myös kehittyy kauden aikana. Joka jaksossa nähdään tunnettuja kasvoja, mutta silti keskiössä ovat tavallisille ihmisille järjestettävät yllätykset.

– Mitä vain voi tapahtua kenelle vain ja kuka tahansa voidaan yllättää missä ja milloin tahansa, sanoo Jenni Kokander.

Yllätykset on haluttu tehdä isosti. Kyse ei ole 15 euron lahjakorteista, vaan ohjelmassa on pyritty aidosti isoihin, elämää mullistaviin osioihin, sanoo Roope Salminen.

– Julkkiksia on yllätetty televisiossa ennenkin, mutta nyt yllätämme tavallisia ihmisiä.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään Ali Jahangiri, Jukka Hildén, Jannika B, Janne Kataja, Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja. Heistä Katajalla on oma osio, jossa hänet nähdään Salmisen mukaan "katajamaisimmillaan".

MTV3 lauantai 14.9. klo 19.30