Säästötoimet: Mitä ti­loil­le käy, kun il­mas­toin­ti sul­je­taan yöksi? Ky­syim­me oleel­li­sia ky­sy­myk­siä Oulun sääs­tö­toi­mis­ta

Kalakauppa: Nor­ja­lai­nen lohi ei ole niin kal­lis­ta kuin ihmiset ku­vit­te­le­vat

Taide: Elisa Her­net­kos­ken Vul­va-sar­ja syntyi van­hois­ta pos­ti­mer­keis­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Huuh­ka­jat on ilmiö lop­pu­tu­lok­sis­ta riip­pu­mat­ta – Stadion näyttää täyt­ty­vän jo­kai­ses­sa kar­sin­ta­ot­te­lus­sa

Suomen ja Tanskan fanit näkyivät Helsingin katukuvassa.
Suomen ja Tanskan fanit näkyivät Helsingin katukuvassa.
Kuva: Mads Claus Rasmussen

Huuhkajat on ilmiö lopputuloksista riippumatta.

Loppuunmyyty Tanska-kotiottelu on ymmärrettävä yleisösaavutus. Sen sijaan lähes 33 000 katsojaa vetävän stadionin täyttyminen myös Sloveniaa ja erityisesti San Marinoa vastaan kertoo jostain suuremmasta.

Tanskaa vastaan tulijoita olisi ollut tuhansia enemmän. Myöhäisherännäiset joutuivat yllätetyksi, sillä karsintapeli varattiin loppuun jo ennen juhannusta. Vielä ottelupäivänä tapahtumatorilla vaelsi ihmisiä ostetaan lippuja -kylttien kanssa.

Olympiastadionin remontin valmistuminen ja pandemian selän taittaminen ovat nostaneet A-maajoukkueen kannatuksen vielä entistä korkeammalle.

Jos Huuhkajat pelaa kesällä 2024 EM-lopputurnauksessa, montako suomalaista matkustaa Saksaan kannustamaan?

Mikäli jänisrutto tai lintuinfluenssa ei iske, voisiko lukema olla lähellä 20 000:tä? Matkustaminen on helppoa ja stadionit niin isoja, että Suomen lippukiintiö olisi suuri.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.