Mainos

Hel­po­tus­ta uuden asunnon ostoon: Jos asunto ei miel­ly­tä, saat rahasi ta­kai­sin

Asiakkaalle luvataan rahat takaisin, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen ostamaansa asuntoon. Myös asiakkaan edellinen asunto on mahdollista ottaa tarvittaessa vaihdossa, osana kokonaiskauppahintaa.

Edut ovat hyödynnettävissä esimerkiksi Hiukkavaaran Kajon muuttovalmiisiin erillis- ja paritaloihin.
Edut ovat hyödynnettävissä esimerkiksi Hiukkavaaran Kajon muuttovalmiisiin erillis- ja paritaloihin.

Tyytyväisyystakuu madaltaa uuden asunnon hankintaan liittyviä riskejä. Jollei asiakas ole tyytyväinen ostamaansa asuntoon, sitoutuu Nastarakennus Oy ostamaan asunnon häneltä takaisin. Takuu on voimassa 6 kuukautta muuttopäivästä ja koskee kaikkia yrityksen valmiita asuntoja. Tarjouksen tarkemmat ehdot saa ottamalla yhteyttä Nastarakennuksen asuntomyyjään.

Vanhaa asuntoa voi tarjota vaihdossa

Nykyisessä markkinatilanteessa useilla perheillä voi olla uuden asunnon ostamisen esteenä vanhan asunnon myynti. Kauppa ei käy entiseen malliin ja myyntiajat voivat venyä pitkiksi.

Nastarakennuksen myyntijohtaja Riku Kimpimäki pitää tärkeänä, että asiakkaat voivat tehdä asuntokauppaa turvallisesti, luottaa rakentamisen laatuun ja vaihtaa asuntoa ilman riskiä kahden asunnon loukkuun joutumisesta:

”Me Nastarakennuksella voimme harkita nykyisen asunnon ottamista vaihdossa osana kauppahintaa, jos asunto sijaitsee taloyhtiössä Oulun alueella.”

Edut hyödynnettävissä esimerkiksi Hiukkavaaran Kajon muuttovalmiisiin erillis- ja paritaloihin

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on Nastarakennuksen rakentama muuttovalmis, 14 kodin yhtiö.

”Kajon asunnoissa asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Uudet asunnot sopivat ihanteellisesti perheille, jotka arvostavat vaivatonta asumista ilman pihatöitä. Kotien yhteydessä sijaitsevat asunnon hintaan kuuluvat autokatospaikka sekä autopaikka, joista ostokset on helppo kantaa sisälle kotiin. Erillinen ja tilava kodinhoitotila, kaksi vaatehuonetta sekä oma varasto tekevät arjesta sujuvaa”, tuumaa asuntomyyjä Mika Saarikivi.

Moderni ja valoisa keittiö isolla saarekkeella sijoittuu asunnon toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin, mikä mahdollistaa ajanvieton isommallakin porukalla. Moderni ja valoisa keittiö isolla saarekkeella sijoittuu asunnon toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin, mikä mahdollistaa ajanvieton isommallakin porukalla.
Moderni ja valoisa keittiö isolla saarekkeella sijoittuu asunnon toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin, mikä mahdollistaa ajanvieton isommallakin porukalla.
Moderni ja valoisa keittiö isolla saarekkeella sijoittuu asunnon toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin, mikä mahdollistaa ajanvieton isommallakin porukalla.
-

Asuntojen suunnittelu on toteutettu lapsiperheen tarpeet huomioiden

Saarikivi kertoo, että asuntojen suunnittelussa on huomioitu lapsiperheen ja myös lemmikkien tarpeet:

”Autokatoksen vierestä löytyvä tilava varasto toimii säilytyspaikkana esimerkiksi harrastusvälineille ja eteisen vaatehuoneeseen voi sujauttaa lastenvaunut kotiin tultaessa. Koiran kanssa ulkoilemisen jälkeen pääsee suoraan eteisaulasta poikkeamaan pesuhuoneeseen likaantuneiden tassujen pesulle. Keittiön vieressä sijaitseva toinen vaatehuone toimii keittiön aputilana, esimerkiksi ruokakomerona.”

Saarikivi pitää tärkeänä lapsiperheen kodin matalia asumiskustannuksia.

Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Vesikalusteiksi ja kodinkoneiksi on valittu vettä ja energiaa säästävät vaihtoehdot. Saarikiven mukaan kohteen rakentaminen on kokonaisuudessaan toteutettu matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti, mikä mahdollistaa pienen energiankulutuksen.

Hiukkavaaran Kajossa on vielä vapaana 122-neliöinen erillistalo sekä 112-neliöisiä paritaloja. Kaksikerroksisissa viiden huoneen ja keittiön asunnoissa on jokaisessa oma sauna, joka on varustettu pilarikiukaalla ja kosketusnäyttöisellä ohjauspaneelilla. Asunnoista löytyy isot kattoterassit, jotka on osin katettu.

Kajon isoilla kattoterasseilla voi grillata, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta ja luo mahdollisuuden myös omalle viherhuoneelle.
Kajon isoilla kattoterasseilla voi grillata, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta ja luo mahdollisuuden myös omalle viherhuoneelle.
Erillinen kodinhoitohuone on valoisa sekä tilava ja varustettu runsaalla lasku- ja kaappitilalla.
Erillinen kodinhoitohuone on valoisa sekä tilava ja varustettu runsaalla lasku- ja kaappitilalla.
Ajaton kylpyhuone omalla saunalla on tyylikäs ja harmoninen, ja myös sieltä löytyy runsaasti lasku- ja kaappitilaa.
Ajaton kylpyhuone omalla saunalla on tyylikäs ja harmoninen, ja myös sieltä löytyy runsaasti lasku- ja kaappitilaa.

Kaupunkimainen asuinalue luonnon keskellä

Hiukkavaaran uudella alueella on monipuoliset lähipalvelut, jotka kattavat muun muassa Hiukkavaaran monitoimitalon yhtenäiskouluineen ja päiväkotineen, K-Marketin ja kampaamon. Alue tarjoaa myös erilaisia harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi uuden padelhallin, valaistun kuntoradan, skeittihallin sekä läheisten uimarantojen ansiosta.

Hiukkavaarasta on matkaa Oulun keskustaan 7 kilometriä ja lähin linja-autopysäkki sijaitsee 120 metrin päässä Hiukkavaaran Kajon asunnoista.

”Voit nyt huoletta muuttaa valmiiseen kotiin tyytyväisyystakuumme ansiosta. Takuu tuo turvaa asunnon ostamiseen, ja muutto nykyisestä kodista uuteen sujuu mutkattomasti mahdollisen asuntovaihdon myötä”, Saarikivi rohkaisee.

Korkea asiakastyytyväisyys vauhdittaa asuntojen kysyntää

Pian 30 vuotta Oulun alueella toiminut Nastarakennus Oy toteuttaa asiakastyytyväisyyskyselyt säännöllisesti kerran vuodessa. Vuonna 2022 valmistuneiden kohteiden uusille omistajille kysely on tehty alkukevään 2023 aikana.

Kyselyn tuloksista ilmenee, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä Nastarakennus Oy:n rakentamisen laatuun ja asiakaspalveluun. Jokainen kyselyyn vastannut asiakas on valmis suosittelemaan Nastarakennuksen kohteita tuttavalleen ja ostamaan asunnon Nastarakennukselta myös uudelleen. Tulosta voidaan pitää rakennusalalla poikkeuksellisen hyvänä.

Nastarakennuksen toimitusjohtaja Aki Heikkinen onkin tulokseen erityisen tyytyväinen:

”Henkilökuntamme on onnistunut sekä asiakaspalvelussa että työmaatoteutuksessa erittäin hyvin. Meillä on kokeneet tekijät ja vakiintuneet kumppanit, joiden työn laatuun voimme luottaa ja voimme olla ylpeitä henkilökuntamme ja kumppaneidemme työmoraalista. Pitkäjänteinen työ laadukkaan rakentamisen ja korkeatasoisen asiakaspalvelun eteen on selvästi tuottanut tulosta.”

Uusien kotien laatu on niin korkealla tasolla, että yhtiö uskaltaa luvata asiakkaalle rahat takaisin -takuun.

Tutustu Hiukkavaaran Kajoon sekä muihin Nastarakennuksen kohteisiin osoitteessa: www.nastarakennus.fi

Seuraavat esittelyt:
 • Lauantaina 13.5. järjestämme esittelyn klo 13:30–14:00
 • Tiistaina 16.5. järjestämme esittelyn klo 18:00–18:30
 • Sunnuntaina 21.5. järjestämme esittelyn klo 13:30–14:00

Osoite: Rumpumarssi 10, 90670 Oulu

Vapaana vielä:

Asunto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta

B2 5h+k+s 122,0 m² 121 600 329 000

E5 5h+k+s 112,0 m² 109 400 299 800

I10 5h+k+s 112,0 m² 118 600 309 000

K14 5h+k+s 112,0 m² 118 600 309 000

Esittely ja myynti:

Mika Saarikivi

 • asuntomyyjä
 • 040 7050 227

Riku Kimpimäki

 • myyntijohtaja, LKV
 • 040 1490 110

Nastarakennus Oy

 • Uusikatu 35, 90100 OULU
 • www.nastarakennus.fi
 • Nastarakennus - Taito tehdä koteja.
 • Laadukasta rakentamista jo yli 25 vuotta.