Häissä met­säs­tys­ma­jal­la ei elä­tel­lä imeliä ja höt­töi­siä unelmia – Unel­ma­häät-sar­jan kolmas kausi alkaa ro­soi­sel­la rak­kaus­ta­ri­nal­la, jota var­jos­taa päih­de­on­gel­ma

Häät ovat valtava bisnes. Juhliin ollaan valmiita panostamaan, sillä liittyyhän niihin roppakaupalla unelmia, odotuksia ja tunteita.

Unelmahäät-sarjan kolmas kausi alkaa Johannan ja Mikon tarinalla Dplay-suoratoistopalvelussa. Huhtikuussa se nähdään TV5:ssä.
Unelmahäät-sarjan kolmas kausi alkaa Johannan ja Mikon tarinalla Dplay-suoratoistopalvelussa. Huhtikuussa se nähdään TV5:ssä.

Unelmahäät

** Häät ovat valtava bisnes. Juhliin ollaan valmiita panostamaan, sillä liittyyhän niihin roppakaupalla unelmia, odotuksia ja tunteita. Mitä parasta tosielämän draamaa siis.

Aihepiiristä onkin ahkerasti ammennettu koti- ja ulkomaiseen tositelevisioon. Ohjelmissa haetaan unelmien hääpukua, seurataan pariskuntien häävalmisteluja, polttareita tai vietetään hääjuhlia.

Suosittua Satuhäät-tositelevisiosarjaa esitettiin Yle TV2:ssa vuosina 2005–2016. Vuonna 2018 formaatti siirtyi TV5:een ja sarjan nimi vaihtui Unelmahäiksi. Sarjan kolmas tuotantokausi esitetään ensin Dplay-suoratoistopalvelussa, mutta huhtikuusta lähtien jaksot nähdään TV5:ssä.

Kirosanat lentelevät ja tunteet leiskuvat

Kevään aikana seurataan kymmenen parin häävalmisteluja ja kuullaan heidän rakkaustarinansa. Toisilla lähtökohdat ovat tavallista haasteellisemmat ja ensimmäinen vastamäki odottanee jo häähumun laskeuduttua.

Sarja alkaa Johannanja Mikon tarinalla. Pariskunta ei kainostele kameran edessä: kirosanat lentelevät ja tunteet leiskuvat. Meininki on ronskia. Kovin imeliä ja höttöisiä unelmia metsästysmajalla pidetyissä häissä ei elätellä. Mikko kertoo avoimesti päihdekierteestään, koulukotimenneisyydestään ja rikoksistaan. Myös Johannalla on omat haasteensa.

Dramatiikkaahan pintapuolisessa formaatissa tietysti haetaan, mutta silti olisi naiivia olettaa, että pelkkä rakkaus selättäisi päihdeongelman.

Dplay+ 13.1. alkaen yksi jakso viikossa