Flow-fes­ti­vaa­li kes­keyt­ti ul­ko­la­vo­jen esi­tyk­set sään vuoksi, myös yleisön si­sään­ot­to kes­key­tet­ty

Helsingin Suvilahdessa käynnissä oleva Flow-festivaali on keskeyttänyt esitykset ulkolavoilla väliaikaisesti huonon sään vuoksi, kerrotaan tapahtuman sivuilla.

Vielä kello kahden jälkeen alueella oli hiljaista, mutta Suvilahteen odotetaan päivän aikana yhteensä 25 000:ta kävijää.
Vielä kello kahden jälkeen alueella oli hiljaista, mutta Suvilahteen odotetaan päivän aikana yhteensä 25 000:ta kävijää.

Helsingin Suvilahdessa käynnissä oleva Flow-festivaali on keskeyttänyt esitykset ulkolavoilla väliaikaisesti huonon sään vuoksi, kerrotaan tapahtuman sivuilla. Myös yleisön sisäänotto tapahtumaan on toistaiseksi keskeytetty.

Tiedotteen mukaan esitykset on keskeytetty viidellä lavalla.

Festivaaliyleisöä kehotetaan noudattamaan järjestyksenvalvojien ohjeita, kuuntelemaan lavajuontajia ja seuraamaan lavanäyttöjä.

Flow-festivaali kestää perjantaista sunnuntaihin.

lmatieteen laitos on antanut vaaratiedotteen

Erittäin voimakas ukkosrintama on saavuttanut Länsi-Uudenmaan ja Helsingin. Ilmatieteen laitoksen mukaan ukkosrintama on järjestynyt voimakkaaksi nauhaksi, joka liikkuu nopeasti ja jossa salamoi voimakkaasti.

lmatieteen laitos on antanut vaaratiedotteen erittäin voimakkaista ukkospuuskista. Ilmatieteen laitos kehottaa ihmisiä siirtymään sisätiloihin pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla voimakkaiden ukkospuuskien vuoksi. Suomenlahdella veneilijöitä kehotetaan rantautumaan.

Päivystävä meteorologi Henri Nyman kehottaa merellä liikkujia erityiseen varovaisuuteen läntisellä Suomenlahdella.