Mainos

Fes­ta­ri­ke­sä käyn­nis­tyy – koe­mais­toim­me Var­jo-fes­ti­vaa­lin ruoka- ja juo­ma­tar­jon­nan

Oulun Kuusisaaressa 7.–8. elokuuta juhlittavan Varjo-festivaalin tarjonta täyttää sekä kulttuurinnälkäisen kuin myös elämyksiä etsivän tarpeet. Tutustu festivaalin ohjelmistoon sekä ruoka- ja juomatarjontaan, voit voittaa kaksi Varjo Lounge -lippua lauantaille!

-

Varjo-festivaali on yksi harvoja Suomessa tänä kesänä järjestettäviä festivaaleja ja ensimmäinen iso yleisötapahtuma Pohjois-Suomessa. Lipunmyynti onkin ollut hyvässä vauhdissa koko kesän ja festivaalin tuottaja Johanna Vuorela odottaakin tapahtuman lippujen menevän kaupaksi viimeistä paikkaa myöten.

"Festivaaleille on mahdollista ottaa sisään 4500 ihmistä, joka tarkoittaa, että Kuusisaaren 20 000 hengen tapahtuma-alueella on helppo pitää suositellut turvavälit. Lipunmyynti on ollut tähän saakka vauhdikasta. Lauantain päiväliput on jo myyty loppuun, perjantaille on enää yksittäisiä lippuja, mutta kahden päivän sekä Varjo Lounge -lippuja on edelleen saatavilla."

Musiikkipainotteisesta ohjelmasta huolimatta tapahtuma-alueelle tullaan ennen kaikkea viihtymään. Sekä perjantaina että lauantaina ovet avautuvat kello 14 ja viimeinen artisti lopettaa keskiyöllä. Artistien lisäksi kävijöille on luvassa KEKSI Kollektiivin katutanssiesityksiä, skumppa- ja olutjoogaa sekä tietysti kattavat ravintola- ja juomamahdollisuudet.

"Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten ehdottomasti kannattaa ottaa mukaan omat viltit ja nauttia hyvästä ruuasta, juomasta ja ohjelmasta piknik-hengessä. Viltti toimii myös mainiona joogamattona", Vuorela vinkkaa.

Monipuolista festivaaliruokaa uudella twistillä

Nälkä ja jano ei pääse yllättämään Varjo-festivaaleilla. Yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa mietityt ruoka-annokset kattavat vaihtoehdot sekä kasvis- että sekasyöjille, monipuolista juomatarjontaa unohtamatta.

"Zivago, Fuchka ja Damsko tuovat festivaaleille omanlaisensa ruokavaihtoehdot ja makean nälkää taittaa esimerkiksi Toripolliisin jäätelö. Festivaalibaarien lisäksi juomapuolta täydentää cocktailpuisto, Original Long Drink Beach sekä viini- ja olutbaarit. Nälissään ei siis tarvitse juhlia", Vuorela tähdentää.

-

Zivagon street food -kojun festivaalimenu herättääkin veden kielelle jo pelkästään ruokalistaa lukiessa. Brioche-sämpylöihin rakennetut burgerit seesamipaneroidulla tofulla tai Viskaalin naudanjauhelihapihvillä ovat takuuvarma valinta ja aterian täydentää viime vuosina huippusuosituiksi nousseet ”topped fries” eli chili-juustokastikkeella kuorrutut maalaisranskalaiset.

"Burgerit vaikuttaa takuuvarmalta valinnalta festivaalinälän täyttämiseksi. Itse tulen melko varmasti tilaamaan tämän lauantaina, koska perjantain juhlimisen myötä energiavarastot tulee saada täyteen, että jaksaa pitkälle iltaan. Fuckhan Bangladeshin katukeittiöistä ponnistava menu menee myös kokeiluun, niitä ei olekaan tullut kokeiltua aikaisemmin", festivaalimenun testiryhmään kuuluvat Sanna ja Elina totesivat.

Varjo-loungessa herkuteltavaksi saa Zivagon erillisen festivaalimenun, joka lipun hintaan. Ruokapalveluiden lisäksi Varjo-lounge lipulla käytössä on hyvin varusteltu baari, turvavälit huomioon ottavat istuskelu- ja ruokailualueet sekä omat wc-tilat. Loungesta on myös näkymä molemmille lavoille. Lounge-lippuja on myynnissä 3.8. saakka, joten toimi ripeästi ja osta lippusi verkkokaupasta.

Lippuja Varjo-festivaaliin on saatavissa verkkokaupasta sekä tapahtuma-alueen portilta tapahtumapäivinä, mikäli lippuja ei ole myyty loppuun. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin porteilla molempina päivinä klo 12 alkaen, jolloin myös lipunmyynti avataan.

Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta. Katso lisätiedot ja ohjeistukset turvaväleistä ja muusta huomioon otettavasta varjofestivaali.fi -sivuilta.

Osta lippuja verkkokaupasta

Tutustu festivaalin ohjelmaan

Varjo-festivaali Facebookissa

Varjo-festivaali Instagrammissa


Yhteistyössä Kaleva Media ja Varjo-festivaali / Pro Piknik Oy