Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tok­sen tor­jun­ta ei ole vi­her­hump­paa – maa­pal­lon läm­pe­ne­mi­nen mah­dol­lis­ta saada kuriin

Joukkoliikenne: Oulussa ha­lu­taan ke­hit­tää jouk­ko­lii­ken­net­tä työ­paik­ka- ja asuin­alueil­la – kolme pal­ve­lu­ta­so­vaih­to­eh­toa esillä rat­kai­suik­si

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

EM-Eng­lan­nin päi­vä­kir­ja: Nä­ke­miin, moderni ja toimiva stadion

Englannin päiväkirjassa kerrotaan vapaamuotoisesti siitä, miltä naisten jalkapallon EM-lopputurnaus näyttää englantilaisen elämänmenon keskellä Milton Keynesin kaupungissa.

Kalevan urheilutoimittaja Kai Nevala on viikon ajan Englannissa seuraamassa jalkapallon EM-turnausta. Englannin päiväkirjassa käydään läpi arkisia havaintoja kisoista ja englantilaisesta elämänmenosta.

Tiistai 12.7.

Milton Keynesin stadion on nyt koettu kahteen kertaan. Kolmatta kertaa ei ainakaan heti tule, sillä keskiviikkona on edessä kotimatka Ouluun. Vuonna 2007 avattu Stadium MK on erittäin moderni ja toimiva stadion. Leveiltä ja avoimilta käytäviltä on helppo kulku istumapaikoille, vessat ja ruokapaikat ovat hetkessä saavutettavissa. Vain luonnetta ja historian tuomaa tyylikkyyttä puuttuu. Vastaavia stadioneita on rakennettu 2000-luvulla ympäri maailmaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.