Liikenne: Sii­ka­joen­ky­läl­lä kaikki tie­tä­vät, missä on Suomen surkein tie – ­Ka­le­va testasi reitin

Luitko jo tämän: Kes­ki-ikää lä­hes­ty­vien naisten kuo­le­mat li­sään­ty­neet, ko­ro­na­ta­pauk­set eivät selitä kasvua

Pääkirjoitus: Seppien syn­ty­mi­nen vaatii myös lä­hi­ope­tus­ta ja oh­jaus­ta, ja nyt liian moni am­mat­tiin opis­ke­le­va jää niitä vaille

Eif­fel-tor­ni eva­kuoi­tu pom­mi­uhan vuoksi – Pa­rii­sin poliisi sai ni­met­tö­män vihjeen

Pariisin poliisi sai nimettömän puhelun pommiuhasta, The New York Times kertoo.
Pariisin poliisi sai nimettömän puhelun pommiuhasta, The New York Times kertoo.
Kuva: MOHAMMED BADRA

Pariisin Eiffel-torni evakuoitiin keskiviikkona noin kahdelta Suomen aikaa, turvallisuusviranomaislähde kertoo uutistoimisto Reutersille.

Sanomalehti The New York Times kertoo, että Pariisin poliisi sai puhelun nimettömänä pysytelleeltä henkilöltä, joka vihjasi pommista tornin läheisyydessä.

Eiffel-tornia ylläpitävän yrityksen tiedottaja kertoo lehdelle, että evakuoinnissa on kyse varotoimenpiteestä. Tiedottaja tai Pariisin poliisi eivät ole antaneet tapahtuneesta enempää yksityiskohtia.

Uutistoimisto AP kertoo, että poliisi on eristänyt alueen. Kaksi paikalla olevaa poliisia vahvistavat AP:lle evakuoinnin taustalla olevan soitto pommiuhasta.

Päivitetty 23.9. klo 15.21: Paikalla olevat poliisit vahvistavat pommiuhan AP:lle. Jutussa kerrottiin aiemmin, etteivät turvallisuuslähteet ole vahvistaneet evakuoinnin syytä.