Tilaajille

“Ei ole muuta mah­dol­li­suut­ta kuin jäädä Ve­nä­jäl­le pi­dem­mäk­si aikaa” – Venäjän päätös sulkea rajat torp­pa­si hel­sin­ki­läi­sen Ksenia Eskolan 4-vuo­tiaan pojan pääsyn Pie­ta­rin mum­mo­las­ta kotiin

Jekaterina Lahtinen suuntasi lastensa kanssa Moskovaan, koska hän ei luota lääketieteellisen avun saantiin Suomessa.

Äiti ja pienet lapset aikovat olla Moskovassa kesään asti. Kukaan ei pääsisikään palaamaan Suomeen, sillä myös lapsilla on Venäjän kansalaisuus. Jekaterina Lahtinen lapsineen on koronaepidemian aikaan mieluummin Venäjällä kuin Suomessa, koska hän ei pidä suomalaisen terveydenhuollon saatavuutta riittävänä. Jekaterina Lahtisen mukana Moskovassa ovat lapset Alisa, 1, ja Agnia, 2.
Äiti ja pienet lapset aikovat olla Moskovassa kesään asti. Kukaan ei pääsisikään palaamaan Suomeen, sillä myös lapsilla on Venäjän kansalaisuus.
Äiti ja pienet lapset aikovat olla Moskovassa kesään asti. Kukaan ei pääsisikään palaamaan Suomeen, sillä myös lapsilla on Venäjän kansalaisuus.

Jekaterina Lahtinen suuntasi lastensa kanssa Moskovaan, koska hän ei luota lääketieteellisen avun saantiin Suomessa. Hän ei enää pääsisikään Suomeen, vaikka haluaisi.

Ksenia Eskolan 4-vuotias poika ei pääse palaamaan Pietarin mummolasta äitinsä luo Helsinkiin. Poika on äitinsä tavoin Suomen ja Venäjän kaksoiskansalainen.

Venäjä sulki rajansa omilta kansalaisiltaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, reilun vuorokauden kuluttua siitä kun asiasta oli päätetty.