Tilaajille

Dippaa maa-ar­ti­sok­ka­rans­kik­sia mätiin ja huuh­te­le alas päi­vi­te­tyl­lä klas­sik­ko­drin­kil­lä – Tässä tulevat ohjeet tun­nel­mal­lis­ten tal­vi-il­to­jen par­hai­siin na­pos­tel­ta­viin

Kutsutko ystäviä kylään vai kaipaatko vain jotakin maukasta naposteltavaa? Nämä herkut ovat nopeita ja helppoja mutta tuntuvat astetta hienommilta.

Paahdettu camembert ja leipä on täydellinen iltapala ulkoilun jälkeen. Camembertin maku voimistuu kypsymisen myötä. Talvi-illan aperitiivina toimii omenainen whisky sour, jossa on ripaus kanelia. Yksinkertaisuudessaan nerokas drinkki. Maa-artisokkaranskalaiset kannattaa syödä heti kuumina. Kokeile sipsien kanssa tarjottavassa mätidipissä tavallisen sijaan kylmäsavustettua mätiä.
Paahdettu camembert ja leipä on täydellinen iltapala ulkoilun jälkeen. Camembertin maku voimistuu kypsymisen myötä.
Paahdettu camembert ja leipä on täydellinen iltapala ulkoilun jälkeen. Camembertin maku voimistuu kypsymisen myötä.

Kutsutko ystäviä kylään vai kaipaatko vain jotakin maukasta naposteltavaa? Nämä herkut ovat nopeita ja helppoja mutta tuntuvat astetta hienommilta.

Whisky sour on juomasekoitusten sour-perheen yksinkertainen klassikko. Kokeile myös tätä omenaista versiota.

Täydellinen pikkusyötävä on haastava kombo. Sipsipussin ja kauniin kanapeen välille mahtuu kuitenkin laaja skaala helppoa ja herkullista.

Kokosimme muutamia suolaisia pikkuherkkuja, jotka valmistuvat käden käänteessä, mutta tekevät illanistujaisten vieraisiin varmasti toivotunlaisen säväyksen.