CAP-Group Oy osti Antin Au­to­kou­lun

Pääomasijoitusyhtiö Verdanen omistama kuljettajakoulutusketju CAP-Group Oy on sopinut Antin Autokoulu Oy:n ja Vanttera Group Oy:n ostosta, tiedottaa CAP-Group Oy.

CAP-Group Oy:n toimitusjohtaja Olli Kilpi perustelee kauppaa synergiaeduilla. Hänen mukaansa kauppa tukee CAP-Group Oy:n jo pitkään jatkunutta kasvua.

”Muodostamme vahvan yhteenliittymän kuljettajakoulutusalalle ja voimme yhdessä vaikuttaa alan käytäntöihin ja työmahdollisuuksiin”, Kilpi kirjoittaa tiedotteessa.

CAP toimii Suomessa lähes sadalla paikkakunnalla. Myös Antin Autokoululla on toimintaa valtakunnallisesti. Yhdistyminen laajentaa molempien yritysten toimintamahdollisuuksia niin maantieteellisesti kuin myös palveluiden tarjonnan suhteen, tiedotteessa luvataan.

Antin Autokoulu jatkaa toimintaansa omalla brändillään osana CAP-Group Oy:tä, ja sen henkilökunta jatkaa työtään CAP-Groupin palveluksessa. Myös Antin Autokoulun entinen pääomistaja Terho Saari jatkaa yhtiön palveluksessa.

”Suuren sijoitusyhtiön toiminta taustalla tuo vakautta liiketoimintaan ja turvaa tulevaisuuden kasvutavoitteemme”, Antin Autokoulun toimitusjohtaja Lasse Karjalainen toteaa tiedotteessa .