Pekingin olympialaiset: Katso ki­sa­oh­jel­ma tästä

SSAB: Raa­hes­sa saatiin kai­vat­tu päätös: te­räs­teh­das jatkaa

Battle Beastin kon­sert­ti siirtyy taas – bändi tulee Oulun jää­hal­liin ensi vuoden jou­lu­kuus­sa

Battle Beastin laulaja Noora Louhimo. Arkistokuva.
Battle Beastin laulaja Noora Louhimo. Arkistokuva.
Kuva: Jouni Porsanger

Suomalainen metallibändi Battle Beast on edelleen tulossa esiintymään Ouluun, mutta jo kertaalleen siirretty konsertti siirtyy uudelleen koronatilanteen vuoksi.

Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Oulun jäähallissa marraskuussa. Uusi keikkapäivämäärä on 18.12.2021.

Hankitut liput käyvät ensi vuoden konserttiin sellaisenaan. Asiakkailla on myös mahdollisuus palauttaa lippunsa 30. marraskuuta asti ja saada rahansa takaisin.

– Pandemia on aiheuttanut mittavia haasteita tapahtumien järjestämiselle. Vallitsevassa epävarmassa tilanteessa olemme katsoneet parhaaksi, että Battle Beastin jäähallikonsertti järjestetään vasta turvallisen ajan kuluttua, jolloin toivottavasti elämme jo helpompaa ja huolettomampaa aikaa. Uskomme tämän olevan paras ja oikea ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta, promoottori Sandy Kantola Qstockista toteaa tiedotteessa.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Qstock ja Master Events.

Vuonna 2008 perustettu Battle Beast on julkaissut viisi albumia. Lukuisien lista- ja radiohittien myötä se on noussut yhdeksi viime vuosien suosituimmista suomalaisyhtyeistä.

Bändillä on myös kansainvälistä kysyntää. Useiden Euroopan-kiertueiden lisäksi Battle Beast on esiintynyt muun muassa Pohjois-Amerikassa.