Avoin suhde, sar­ja­eroajat ja us­kik­set Temp­ta­tion Is­lan­din il­ta­nuo­tiol­la

Vieläkö kuudes kausi Temppareita jaksaa kiinnostaa? Nelonen tuntuu uskovan näin, sillä se palauttaa viimeksi keväällä nähdyn pettämisrealityn ruutuihin jo näin syksyllä.

Lance ja Viivi ovat eronneet kaksivuotiseen yhdessäolonsa aikana jo kolmesti. Kestääkö suhde houkutusten saarella?
Lance ja Viivi ovat eronneet kaksivuotiseen yhdessäolonsa aikana jo kolmesti. Kestääkö suhde houkutusten saarella?

Temptation Island Suomi

** Vieläkö kuudes kausi Temppareita jaksaa kiinnostaa? Nelonen tuntuu uskovan näin, sillä se palauttaa viimeksi keväällä nähdyn pettämisrealityn ruutuihin jo näin syksyllä.

Yrityksen puutteesta ei voi syyttää myöskään parisuhdettaan testaamaan lähteviä nuoria. Tällä kertaa mukana on hieman aikaisemmista kausista poikkeava setti siloposkia.

Eveliinalla ja kauden ikänestorilla Santerilla, 26, on avoin suhde. Heille se tarkoittaa sitä, että vieraissa sängyissä saa peuhata mielensä mukaan, mutta parisuhteen rajat menevät kädestä pitelyssä ja lusikassa nukkumisessa. Miltä tuntuu nähdä toisen puuhat videolta iltanuotiolla?

Parikymppiset Viivi ja Lance ovat ehtineet erota ja palata yhteen kaksi vuotta kestäneen suhteensa aikana jo kolme kertaa. Tällä hetkellä taksiyrittäjänä toimiva Lance asuu puolet ajasta heidän kotonaan ja puolet vanhempiensa luona. Leimahtaako Viivin mustasukkaisuus saarella taas valloilleen?

Toisena ääripäänä ohjelmassa nähdään kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavanneet Josefin ja Leevi. Läheisriippuvaiseksi tunnustautuva Josefin, 21, ilmoitti uskovaisen parin ohjelmaan testatakseen, miltä tuntuu pärjätä omillaan.

Kenties tavallisimmalta vaikuttaa lähihoitaja Marin ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Eeron suhde. Sitä on tosin koeteltu Eeron armeija-aikana, kun ero poikaystävästä kävi Marille raskaaksi ilman lohduttajaa. Onko koston kierre nyt katkaistu?

Nelonen keskiviikko 9.10. klo 21.00