Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Avaus­jak­sol­la 14 juoksua takonut KeKi tu­tus­tui jak­so­pe­lin lain­alai­suuk­siin – "Kun mo­lem­mat esit­tä­vät tuol­lais­ta ul­ko­pe­liä, se on ihan kruunaa ja klaa­vaa, kumpi voit­taa"Kempeleen Kirin Onni Määttä on aloittanut Superpesis-kauden räväkästi. Sotkamon Jymyn kasvatti on etenijätilastossa kärkipaikalla ja kärkilyöntitilastossa toisena.
Kempeleen Kirin Onni Määttä on aloittanut Superpesis-kauden räväkästi. Sotkamon Jymyn kasvatti on etenijätilastossa kärkipaikalla ja kärkilyöntitilastossa toisena.
Kuva: Janne Körkkö

Miesten Superpesis, KeKi–SiiPe 1–2 (14–5, 3–6, 2–4)

Vuoden 2020 Superpesiksessä ei ole paljon sellaisia pelaajia, jotka muistavat, millaista pesäpallo oli, kun otteluissa pelattiin yhdeksän vuoroparia. Jaksopeliin siirryttiin vuonna 1994.

Jaksopeli tarjoaa ensimmäisen neljän vuoroparin aikana antaumuksella turpaan ottaneelle mahdollisuuden nousta kanveesista.

Nykypelaajat eivät tiedä paremmasta tai huonommasta, mutta jaksopelin ansiosta lauantaina Sarkkirannassa nähtiin ottelu, joka tarjosi jännitettävää myös ensimmäisen puolen tunnin jälkeen.

Kempeleen Kiri johti SiiPe:ä avausjakson toisen vuoroparin aloittavalla 10–0.

Tietysti kaikki on mahdollista, mutta mahdollisuuksillakin on rajansa. Siilinjärveläisvieraat hyödynsivät jaksopelin tarjoaman sauman ja nappasivat avausjakson selkäsaunan jälkeen löylykauhan isänniltä.

”Kun molemmat esittävät tuollaista ulkopeliä, se on ihan kruunaa ja klaavaa, kumpi voittaa.”

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.