Mainos

Au­to­pe­su voi olla niin upea elämys, että se he­rät­tää per­heen­jä­se­nis­sä ka­teut­ta – Lue, miten pidät autosi aina puh­taa­na ja säästät samalla au­ton­pe­su­ku­luis­sa

Kun ostaa autopesulaan kuukausijäsenyyden, ei tarvitse huolia vuodenaikojen säävaihtelusta ja kuraisista teistä.

OulunBaari Maikkulan Pesukunkku-autopesulassa on haluttu tehdä autopesusta ainutlaatuinen elämys kaikille aisteille.
OulunBaari Maikkulan Pesukunkku-autopesulassa on haluttu tehdä autopesusta ainutlaatuinen elämys kaikille aisteille.

Neste OulunBaari Maikkula on laajentunut vuosi sitten, jolloin huoltoaseman ravintolaan tuli 350 lisäneliön myötä 100 uutta asiakaspaikkaa. Remontin myötä myös koko huoltoaseman sisustus lattiasta kattoon on uudistettu.

Samalla myös autopesula uudistui Pesukunkuksi. Pesukatua laajennettiin ja kaikki pesulaitteet päivitettiin nykyaikaisiin.

”Tällaista pesulaitetta ei ole vielä missään muualla Pohjois-Suomessa. Tämä on markkinoiden nopein laite – pesukadulla pystymme pesemään 80 autoa tunnissa, joten kiireaikanakaan ei tarvitse huolia pitkästä jonottelusta”, OulunBaari Maikkulan Jussi Jaakkola kertoo.

Modernien autonpesulaitteiden lisäksi pesukokemuksesta on tehty oikea elämys: pesulaitteessa on mukana värikkäät led-valot, jotka tekevät 3,5 minuutin autopesusta tunnelmallisen kokemuksen.

Ainoa ongelma on, että kun on kerran ottanut lapset mukaansa Pesukunkku-autopesulaan, ei ilman heitä ole autopesuun enää mitään asiaa.

”Olen kuullut, että lapset ovat kieltäneet vanhempiaan pesemästä autoa yksin liikkuessaan, koska heidän pitää ehdottomasti saada olla joka kerta mukana”, Jaakkola nauraa.

Jos kuitenkin haluaa käydä autopesussa salaa ja kaikessa hiljaisuudessa, se onnistuu esimerkiksi yöllä, sillä Pesukunkku-autopesula on auki ympäri vuorokauden.

Kiinteä kuukausihinta tulee edullisemmaksi

Syksyt ja keväät ovat tunnetusti autopesuloiden kulta-aikaa. Jatkuvat sateet, kura ja rapa ärsyttävät vielä tavallistakin enemmän, jos juuri edellisenä päivänä on käynyt pesettämässä auton kiiltävän puhtaaksi.

Kiinteällä 29,90 euron kuukausimaksulla auton voi käyttää pesussa vaikka joka päivä. Tällä hetkellä Pesukunkulla on voimassa tarjous, jossa ensimmäinen kuukausi on täysin ilmainen.

”Jos autoaan pesee edes kaksi kertaa kuukaudessa, kiinteä kuukausihinta tulee kertamaksua halvemmaksi. Olemme saaneet kiinteästä kuukausimaksusta paljon positiivista palautetta. Sovellus on helppo ja nopea käyttää”, Jaakkola sanoo.

Easywash-puhelinsovellus on helppo ja nopea käyttää. Kuukausijäsenyyden hinta sisältää peruspesun ja sitä voi korottaa lisämaksusta Teho- tai Timanttipesuun. Sovelluksesta voi ostaa myös autonpesuun vuosisopimuksen, jolloin kuukausihinta tulee vieläkin halvemmaksi. Vuosijäsenyyden hinta on 299 euroa.
Easywash-puhelinsovellus on helppo ja nopea käyttää. Kuukausijäsenyyden hinta sisältää peruspesun ja sitä voi korottaa lisämaksusta Teho- tai Timanttipesuun. Sovelluksesta voi ostaa myös autonpesuun vuosisopimuksen, jolloin kuukausihinta tulee vieläkin halvemmaksi. Vuosijäsenyyden hinta on 299 euroa.

Kuukausijäsenyyden voi tilata ja maksaa Easywash-puhelinsovelluksessa. Kuukausihinta maksetaan etukäteen ja se on voimassa 30 päivää. Sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa.

Pesukunkun autopesulasta on saatavilla kolmea erilaista autopesua: Peruspesu, Tehopesu ja Timanttipesu. Tehopesuun sisältyy myös auton alustan pesu ja kausipesuaineet, Timanttipesussa saa lisäksi autoon märkävahauksen.

Autopesulan kuukausihintaan kuuluu auton peruspesu. Halutessaan pesun voi päivittää sovelluksessa kertaluontoisesti Timantti- tai Tehopesuun pienestä lisämaksusta.

”Peruspesu riittää kuitenkin hyvin, kun pesee autoaan säännöllisesti. Silloin kausikemikaaleja ei tarvitse välttämättä laittaa ollenkaan”, Jaakkola sanoo.

Kaikkiin pesuihin sisältyy myös auton itsepalveluimurointi. Autopesulassa on tehokas keskusimuri, jossa on neljä autopaikkaa.
Kaikkiin pesuihin sisältyy myös auton itsepalveluimurointi. Autopesulassa on tehokas keskusimuri, jossa on neljä autopaikkaa.

Harvinaisen ekologinen autopesula

OulunBaari on Suomen ainoa yksityinen toimija, jolla on Joutsenmerkitty autopesula.

Jotta Joutsenmerkin saa, täytyy vedenkulutus ja raskasmetallien määrä olla tietyissä rajoissa. Pesussa käytettävät kemikaalit eivät saa sisältää luonnolle haitallisia aineita.

Kaikki OulunBaarin autopesussa käytettävät pesuaineet ovat kotimaisia. Pesulassa käytetystä vedestä 90 prosenttia on puhdistettua ja kierrätettyä ja vain 10 prosenttia uutta vettä. Kaikkiaan pesulan vesijärjestelmässä pyörii noin 100 000 litraa vettä.

”Meillä menee uutta vettä noin 40 litraa per auto. Se tarkoittaa suurin piirtein neljää ämpärillistä”, Jaakkola sanoo.

OulunBaari on panostanut vuoden takaisessa remontissaan ekologisiin ratkaisuihin muuallakin kuin autopesulassa. Liikenneaseman katolla on esimerkiksi 1 200 neliötä aurinkopaneeleita, joilla tuotetaan sähköä kiinteistöön. Kertakäyttöastiat ovat biohajoavia ja sähkö on kokonaan vihreää.

Jussi Jaakkola pitää luonnon kannalta kestäviä valintoja järkevinä myös tulevaisuutta ajatellen.

”Kierrättäminen on myös taloudellinen kysymys. Järjestelmät maksavat aluksi enemmän, mutta pitkällä aikavälillä se on taloudellisesti kannattavampaa ja samalla voimme säästää luontoa.”

Kiinnostaako autopesun kuukausijäsenyys? OulunBaari Maikkulan Pesukunkku tarjoaa ensimmäisen kuukauden täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista. Tutustu autopesulaan ja lataa sovellus osoitteessa https://www.pesukunkku.fi/.

Video: Oulun Baari Oy

Pesukunkku TikTokissa

Pesukunkku Instagramissa

Pesukunkku Facebookissa