Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Auto suistui ojaan Ter­vo­las­sa, kul­jet­ta­ja me­neh­tyi – poliisi uskoo syynä olleen kul­jet­ta­jan saama sai­raus­koh­taus

Tervolan Arpelantiellä henkilöauto suistui ojaan kello 17 maissa lauantaina. Autossa oli kyydissä vain kuljettaja, 51-vuotias mieshenkilö, joka oli menehtynyt.

Poliisi uskoo, että kuoleman todennäköinen aiheuttaja oli sairauskohtaus. Auto oli kärsinyt ulosajossa vain vähäisiä vaurioita. Onnettomuudesta on käynnistetty kuolemansyyn tutkinta, jossa kuljettajan kuolinsyyn on määrä varmistua.

Poliisin mukaan auton kuljettaja oli ajanut pohjoiseen päin ja suistunut tieltä vasemmanpuoleiseen ojaan. Auto oli kulkenut pientareella noin sata metriä ja käynyt hetkellisesti uudestaan tiellä ennen kuin se oli suistunut uudelleen ojaan tien vasemmalle puolelle.

Onnettomuuspaikalla oli kolme pelastuslaitoksen yksikköä sekä kaksi poliisipartiota. Poliisin tekninen yksikkö tutki onnettomuuden syytä paikalla pitkälle lauantai-iltaan.

Uutista päivitetty 15.8. kello 22.33 ja 16.8. kello 9.11.