Mainos

Asun­to­kaup­pa käy tällä het­kel­lä Oulussa vilk­kaa­na – ”Hin­noit­te­lun mer­ki­tys myyn­nis­sä on erit­täin tärkeä”

Arbelius LKV on oululainen kiinteistönvälitysyritys, joka tarjoaa laadukasta, ammattitaitoista ja hinta-laatusuhteeltaan loistavaa kiinteistönvälitystoimintaa.

Pekka Arbeliukselle tyytyväiset asiakkaat ovat sydämen asia. 34 vuoden aikana Arbelius on kerännyt laajan asiakaspiirin.
Pekka Arbeliukselle tyytyväiset asiakkaat ovat sydämen asia. 34 vuoden aikana Arbelius on kerännyt laajan asiakaspiirin.

Tällä hetkellä asuntokauppa käy Oulun alueella vilkkaana, ja asunnonostajia on pian enemmän kuin myytävää.

Arbelius LKV:n yrittäjä Pekka Arbelius kertoo, että koko kulunut vuosi on ollut asunnonmyynnissä ennätyksellinen: osa kohteista on mennyt kaupaksi alle kahdessa tunnissa myynti-ilmoituksen julkaisun jälkeen.

”Nyt on otollisin aika laittaa asunto myyntiin, sillä tällä hetkellä asuntoja on vähän tarjolla. Tällä hetkellä asuntokauppa on niin vilkasta, että jos kohde on hinnoiteltu oikein, lähes kaikki asunnot menevät kaupaksi”, Arbelius sanoo.

Onnistuneessa asunnonmyynnissä ammattitaitoinen välittäjä on tärkeässä asemassa.

”Hinnoittelun merkitys on myynnissä erittäin tärkeä. Ammattitaidolla ja kokemuksella saadaan asunnosta sellainen hinta, mikä kuuluukin saada. Kaikki myymiseen liittyvät asiat hoituvat minun kauttani: kun asunnon laittaa myyntiin ja kohteen kuvat on otettu, se on jo samalla viikolla lehdessä ja netissä sekä sosiaalisessa mediassa.”

Myyntikohteet eivät huku massaan

Pekka Arbelius on tehnyt mittavan uran kiinteistönvälittäjänä ja oman kiinteistönvälitysyrityksensä hän perusti vuonna 1991.

Yhden miehen yritys pystyy tarjoamaan samassa paketissa sekä laadukasta että hinta-laatusuhteeltaan hyvää välitystoimintaa: välityspalkkio on 2,5 prosenttia sis.alv. asunnon myyntihinnasta ja minimissään 2900 euroa. Välityspalkkiossa voi siis säästää jopa tuhansia euroja.

Asuntokuviin erikoistunut ammattivalokuvaaja käy kuvaamassa kaikki Arbelius LKV:n kohteet ja tarvittaessa kodista voidaan ottaa myös 3D-kuvat. Yksi Arbeliuksen tärkeimmistä myyntivalteista on näyttävät, koko sivun asuntoilmoitukset Kalevan näköislehdessä joka lauantaina.

”Tärkeintä on, että kenenkään koti ei huku massaan. Kohteet saavat aivan eri näkyvyyden kuin pieni ilmoitus lehden sivulla – myynti-ilmoitus on sellainen, että jokainen lehden lukenut sen huomaa”, Arbelius sanoo.

Henkilökohtainen palvelu ja sujuva myynti

Yksi Arbelius LKV:n tyytyväisistä asiakkaista on oululainen arkkitehti Esa Kauppi. Kun Kauppi vuonna 2013 oli myymässä omakotitaloaan, hän alkoi katsoa, kenelle talo kannattaisi laittaa myyntiin.

Itse suunnittelemaansa omakotitaloa Kauppi ei halunnut antaa kenen tahansa myytäväksi.

”Arbeliuksen myynti-ilmoitukset erottuivat kaikista muista todella positiivisesti. Arkkitehtina olen visualisti ja annoin suurta arvoa erottumiselle. Myynti-ilmoitukset ja kohteista otetut kuvat olivat niin vakuuttavia ja tyylikkäitä, että lopulta ne ratkaisivat, että annoimme talomme Arbeliukselle myytäväksi”, Kauppi kertoo.

Heti ensimmäinen kontakti Arbeliukseen oli myönteinen. Pekka Arbeliukselta sai henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua, ja Arbelius löysikin omakotitalolle heti muutaman potentiaalisen ostajan. Koti meni lopulta kaupaksi muutaman kuukauden päästä, kun ostajat olivat saaneet myytyä oman talonsa.

Kun omakotitalo oli saatu myytyä, Kauppi osti vaimonsa kanssa rivitaloasunnon samalta alueelta. Rivitalon oli tarkoitus olla loppuelämän koti, mutta muutaman vuoden päästä Kaupin pariskunta tulikin toisiin ajatuksiin.

Kun suurin osa eläkepäivistä tuli vietettyä mökillä Kuusamossa, alkoi huolettomampi ja vaivattomampi asumismuoto kiinnostaa. He päättivät laittaa rivitalon myyntiin ja muuttaa lähelle Oulun keskustaa kerrostaloasuntoon.

”Pekka tuli meille, kääri hihat ja alkoi heti hommiin. Kun käytännönjärjestelyt oli tehty ja kuvat otettu, olimme Espoossa lastenlasten luona kylässä. Kun kuvat yhden aikaan räpsähtivät verkkosivuille, niin minä sanoin vaimolle, että onpa ollut kerta kaikkiaan taitava kuvaaja: alkoi jo tuntua, että perutaan koko kauppa eikä laitetakaan kotia myyntiin”, Kauppi naurahtaa.

Kauaa ei Esa Kauppi ehtinyt oman kotinsa myyntikuvia ihastella, sillä parin tunnin päästä Pekka jo soitti, että asunto on myyty.

”Ei ole varaa olla kuin tyytyväinen. Viimeksi muutama päivä sitten, kun entinen työkaveri otti puheeksi, että mihinköhän kannattaisi laittaa asunto myytäväksi, niin minä suosittelin Pekkaa. Meillä on mennyt Pekan kanssa kaikki aina paremmin kuin hyvin”, Kauppi sanoo.

Tutustu Arbelius LKV:n sivuihin osoitteessa https://arbeliuslkv.fi/.  

Mietitkö kotisi myymistä?

Ota yhteyttä:

Pekka Arbelius

040 555 0500

Heinätorinkatu 11-13

90100 OULU

pekka.arbelius@arbeliuslkv.fi