Kadonneet: Suun­nis­tus­ki­sa sai uuden kään­teen, kun Mu­hok­sen met­säs­tä löytyi Kel­los­ta ka­don­nut nainen

Peruskoulu: Ou­lu­lais­opet­ta­ja kertoo, mikä kä­si­työn ope­tuk­ses­sa meni pieleen

Video: Bussi ajoi tör­keäs­ti päin pu­nai­sia Kai­jon­har­jus­sa

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Ar­gen­tii­na selvisi tril­le­ri­mäi­ses­tä puo­li­vä­li­eräs­tä voit­ta­ja­na, Hol­lan­ti kaatui ran­gais­tus­pot­ku­kil­pai­lun jälkeen maalein 3–2

Argentiina eteni rangaistuspotkukilpailun jälkeen MM-välieriin.
Argentiina eteni rangaistuspotkukilpailun jälkeen MM-välieriin.
Kuva: Mohamed Messara

Argentiina eteni jalkapallon MM-kisojen välieriin, kun se kukisti perjantai-illan trillerimäisessä puolivälierässä Hollannin rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 3–2 (1–0). Ratkaisevan rankkarin upotti Lautaro Martinez.

Ottelun maalihanat aukesivat 35. minuutilla, kun Lionel Messi vapautti taidokkaasti Nahuel Molinan nokikkain hollantilaisvahti Andries Noppertin kanssa. Molina pani pallon varmasti pömpeliin ja Argentiina pääsi tauolle johtoasemassa.

Avausmaalin pohjustanut Messi iski itse Argentiinan toisen osuman rangaistuspilkulta 73. minuutilla.

Wout Weghorst kavensi kymmenen minuuttia myöhemmin puskullaan tilanteeksi 2–1, ja sama mies oli asialla varsinaisen peliajan lisäajan lisäajalla, kun Hollanti iski kamppailun jatkoajalle. Tasoitusosuma syntyi Argentiinan puolustuksen yllättäneen vaparikuvion päätteeksi, kun pelikellossa oli 101 minuuttia.

Argentiina kohtaa ensi viikon tiistaina välierissä Kroatian, joka pudotti perjantaina Brasilian rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 2–1.