Mainos

Antti Heik­ki­lä on Vuoden 2019 Nuori Yrit­tä­jä

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 on valittu.

Jarmo Soinsaari, Oulaisten elinkeino- ja kehitysjohtaja, sekä Paula Pihlajamaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjistä palkitsivat Antti Heikkilän (kuvassa keskellä) Pohjois- Pohjanmaan Vuoden 2019 Nuorena Yrittäjänä.
Jarmo Soinsaari, Oulaisten elinkeino- ja kehitysjohtaja, sekä Paula Pihlajamaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjistä palkitsivat Antti Heikkilän (kuvassa keskellä) Pohjois- Pohjanmaan Vuoden 2019 Nuorena Yrittäjänä.
Kuva: Anni Jyrinki

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019 on valittu. Palkinnon sai Antti Heikkilä, Tivitek Oy:stä.

Oulaistelainen rakennusliike Tivitek Oy on perustettu vuonna 2011. Antti osti kolmen muun perustajan osuudet firmasta 2013 syksyllä.

”Meillä on ollut nyt muutama vahva kasvun vuosi. Viimeisen kolmen vuoden aikana työntekijöiden määrä on noussut kuudesta kahteenkymmeneen ja liikevaihto 600 000:sta kahteen miljoonaan”, nuori yrittäjä iloitsee.

”Antti Heikkilä on karismaattinen ja hyvä johtaja, joka panostaa työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin”, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjistä kerrotaan.

”Haluan pitää työntekijät tyytyväisenä. Olosuhteiden, palkkauksen ja turvallisuuden pitää olla kunnossa. Meillä on porukassa mahtava yhteishenki ja minä en halua olla semmoinen toimistossa yksin istuva johtaja vaan haluan olla myös kentällä ja alaisten saatavilla”, Antti luonnehtii palkintokahveja juodessaan.

Tivitekin asiakkaita ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset, joille Tivitek tuottaa rakennuspalveluita sekä kattopinnoitusta

”Suurin yksittäinen urakka on ollut Fennovoiman työmaalla Pyhäjoella, jonne rakennettiin 22 rakennusta yhteistyössä Lehto Groupin kanssa”, Antti kertoo ja tässä lauseessa piilee myös ehkä yksi Tivitekin valteista. Yritys ja yrittäjä eivät miellä muita rakennusliikkeitä niinkään kilpailijoiksi vaan yhteistyökumppaneiksi ja tietenkin tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki ovat yrityksen toiminnan perustoja.

Heikkilä edustaa Pohjois-Pohjanmaata valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa. Kilpailun voittaja julkaistaan Suomen suurimmassa nuorten yrittäjien tapahtumassa, Get Togetherissä Kauhavalla 24-25. toukokuuta.